Photos: 50 κλικ απο τον επαναληπτικό αγώνα της Μεικτής ομάδας Νέων Θράκης απέναντι στην 2η Περιφέρεια

Δεν τα κατάφερε ούτε στην ρεβάνς η Μεικτή ομάδα Νέων της περιφερειακής ομάδας της Θράκης που μετά την ήττα στις Σέρρες με 3-0 ηττήθηκε και στην Ξάνθη αυτή την φορά με 1-0.

Οι επίλεκτοι παίκτες της ομάδας Νέων των τριών Ενώσεων της Θράκης μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι πίεσαν αλλά όσο πέρναγε η ώρα και δυσκολευόντουσαν να φτάσουν στην εστία των φιλοξενούμενων έδειχναν πως έχαναν την πίστη τους για την διεκδίκηση της πρόκρισης, που εξ’ αρχής έμοιαζε δύσκολη καθώς θα έπρεπε να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα(3-0). Οι παίκτες της 2ης περιφέρειας κυρίως μετά το πρώτο 25λεπτό ανέβασαν την απόδοση τους πήραν την κατοχή της μπάλας και δειλά δειλά μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία του Συριτούδη.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές της 2ης Περιφέρειας που αποτελείται απο τις Ενώσεις Σερρών, Δράμας και Καβάλας δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση του αγώνα με το σουτ του Ιβαντζίκη να χτυπά στο δοκάρι των γηπεδούχων, στο 51′ όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρούν τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν μετά απο ατομική ενέργεια ο Διαμαντής μπήκε στην περιοχή της 1ης Περιφέρειας έκανε το γύρισμα με τον Ιβαντζίκη που ακολουθούσε να στέλνει την μπάλα στην κενή εστία των γηπεδούχων. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε πλήρως με τους παίκτες των τριών Ενώσεων της Θράκης να μην δείχνουν διάθεση να κυνηγήσουν το ματς και τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή και με σουτ εκτός περιοχής να ψάχνουν και δεύτερο γκολ, όπως συνέβη και στο 87′ με το σουτ του Θωμαίδη να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Εβρίτη γκολκίπερ.

Μετά την αναμέτρηση στο ΔΑΚ ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα Μεικτών ομάδων για τις Ενώσεις της Θράκης, ενώ στα αρνητικά οι δύο τραυματισμοί των παικτών της 1ης περιφέρειας, ευτυχώς όχι σοβαροί, με τους Ανδρέα Σαμαρά και Βαχέ Μαρκοσιάν να αποχωρούν ο πρώτος με χτύπημα στο χέρι και ο δεύτερος διότι ένιωσε αδιαθεσία. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Κηλικιώτη και Παναγιώτη Βαμβακίδη.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα μέσα απο τον φακό του ThrakiSportS

ΜΕΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ 1Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ(Απ. Κουτρουλός, Σπ. Κουτσογιάννης): Συριτούδης, Σαμαράς(18′ Αζήζ Τζεβδέτ), Χιώτης, Ιγνατιάδης, Ξενιτίδης, Μπαργκάν, Κιολείδης, Μαμαλίγκατζης, Μαρκοσιάν(27′ Χουσείν Χιλμή), Χατζηπατέρας, Μιντιούρης(55′ Χουσείν Ανούλ)

ΜΕΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ 2Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Δ. Πέλιος, Στ. Παπαδάκης, Ευθ. Γρηγοριάδης):Μαργαρίτης, Ιακωβίδης(67′ Τζήμος), Ιβαντζίκης, Μαλαμίδης, Σπυρίδης, Φίτσιος, Βάσσος(73′ Παπαδόπουλος), Μελικίδης(46′ Γερμανίδης), Τοπάλ, Διαμαντής, Θωμαίδης