Super League: Φινάλε για τους παίδες του Πανθρακικού με ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Την τέταρτη θέση κατέκτησε η ομάδα παίδων του Πανθρακικού, αφού στο τελευταίο της αγώνα για τo πρωτάθλημα Super League K15 έμεινε στο 1-1 με τον τελευταίο της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου στον Β’ Όμιλο, και o Πανθρακικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με σουτ του Πλατιά, ισοφάρισε με τον Καφαλή.

Με τον βαθμό αυτόν ο Πανθρακικός έφτασε τους 22 βαθμούς, ενώ οι Γιαννιώτες μόλις τους έξι τερματίζοντας στην τελευταία θέση.Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του τμήματος Κ15 έχοντας στον πάγκο μάλιστα τον προπονητή της πρώτης ομάδας πλέον Ζόραν Στόϊνοβιτς, που ήθελε να είναι αυτός στο αντίο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, με το μέλλον του τμήματος να κρίνεται πλέον καθαρά απο την διοίκηση καθώς στην Football League που θα αγωνίζεται τη νέα σαιζόν η ομάδα δεν υπάρχει αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ενγκίν Κιγιτζή με βοηθούς τους Καραγιάννη και Σαχίνη από την ΕΠΣ Θράκης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: (Ζόραν Στόϊνοβιτς): Μπόμπολας, Σουλακάκης (43΄ Κωσταρέλης), Καφαλής, Τζαφάλιας, Μεντίζης (74΄ Τζελέπης), Αθανάσιος Στόϊνοβιτς, Χρήστος Στόϊνοβιτς, Σωτηράκης, Τσιπλακίδης (43΄ Χατζηϊωαννίδης), Αθανασιάδης, Γκασίδης (75΄ Παπαγεωργίου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Τάσος Ανθυμιάδης ): Καραντζέλης, Ιωαννίδης, Ζούμπας, Κωστάρας (44΄ Βάσιος), Γώγος, Εμβράϊζογλου, Παππάς (73΄ Καραμπόϊκης), Κακαβίτσας (75΄ Μίλας), Δήμου (73΄ Μπαμπούνιας), Πλατιάς (74΄ Στραγάλης), Τζιοβάρας