Όρισαν μεσημέρι 25ης Μαρτίου αγώνα στα Κ20 του Πανθρακικού στερώντας τους την παρέλαση!!!

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων του πρωταθλήματος Νέων (Κ20) της Super League που θα διεξαχθούν αυτό το τριήμερο, με τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων.

Αίσθηση προκαλεί ότι η αναμέτρηση της Κ20 του Πανθρακικού με την αντίστοιχη του Πλατανιά θα διεξαχθεί την Παρασκευή, ανήμερα της 25ης Μαρτίου και μάλιστα στη μία το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου της ΕΠΣ Θράκης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι νεαροί παίκτες της ομάδας, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι… μαθητές (μιλάμε για παιδιά κάτω των 20 ετών), στερούνται ουσιαστικά από το δικαίωμα να συμμετάσχουν με τα σχολεία τους στην καθιερωμένη παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Είναι άγνωστο ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί, αν όχι ο ορισμός την συγκεκριμένη μέρα, τουλάχιστον ο ορισμός την συγκεκριμένη ώρα και όχι για παράδειγμα δυο ώρες αργότερα, ώστε όσοι μαθητές-παίκτες επιθυμούν, να μπορέσουν να βρεθούν και στην παρέλαση του σχολείου τους και στον αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πλατανιάς δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει για παράδειγμα στις τρεις το μεσημέρι και όχι στη μία, ώστε να υπάρχει ένα ασφαλές περιθώριο για την παρέλαση – έτερον εκάτερον  αν και για τους παίκτες-μαθητές του Πλατανιά ισχύει το ίδιο, αλλά τουλάχιστον αυτοί λόγω του ταξιδιού έτσι κι αλλιώς, όπως τα όρισε η Λίγκα, δεν θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στην παρέλαση λόγω του ταξιδιού τους.

Ωστόσο το ματς θα μπορούσε να πάει πιο μετά, αφού τίποτα δεν «βιάζει». Βλέπετε, για την Κ20 του Πλατανιά έχει προγραμματιστεί και δεύτερο παιχνίδι, στις 10.30 το πρωί της Κυριακής στην Βέροια με την αντίστοιχη ομάδα του συλλόγου της Ημαθίας, κάτι που μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι θα παραμείνει όλο το τριήμερο στην Βόρεια Ελλάδα. Θέμα 48ωρου προφανώς δεν υπάρχει.

Κατά τα άλλα, στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση των Κ20 Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού, ενώ μια ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 26/3 και ώρα 12.00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, επίσης εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα Κ20.