Αναβλήθηκε το διεθνές τουρνουά της Σμύρνης που θα συμμετείχε η Κ12 της ΑΕ Ξάνθης… μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες!

Σε αναβολή οδηγήθηκε το διεθνές τουρνουά που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Σμύρνη με την συμμετοχή σπουδαίων Ευρωπαϊκών αθλητικών κλαμπ καθώς και της Κ12 της ΑΕ Ξάνθης (θυμηθείτε ΕΔΩ) μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες που αναστάτωσαν την καρδιά της Ευρώπης.

Η διοργανώτρια αρχή μετά από επαφές με τα αθλητικά σωματεία που έχει προγραμματιστεί να δώσουν το παρών στο τουρνουά, αποφάσισε λόγω των ανησυχιών που εκφράστηκαν τόσο από τα αθλητικά κλαμπ όσο και από γονείς των παικτών αλλά και της γενικότερης περιρρέουσας ατμόσφαιρας που επικρατεί να αναβάλει την διοργάνωση.

Προηγήθηκαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα τις προηγούμενες ημέρες τα οποία επίσης προκάλεσαν έντονη ανησυχία και προβληματισμό, με τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες την Τρίτη να οδηγούν τελικά την διοργάνωση σε αναβολή.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ήταν έτοιμα για το τουρνουά που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου ενώ πλέον οι διοργανωτές αναμένεται να ανακοινώσουν την νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.