Παρέα στο βάθρο οι Μύρος και Μήτκας του Εθνικού σε πανελλήνιο τουρνουά στην Θεσσαλονίκη

Σε τουρνουά που έγινε στην Σίνδο Θεσσαλονίκης η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ξεκινώντας από τη κατηγορία των παμπαίδων και την τεράστια επιτυχία της ομάδας καθώς ο Νικηφόρος Μύρος και ο Κίμωνας Μήτκας κατάφεραν να φθάσουν στην τρίτη θέση. Μάλιστα απ όσο φάνηκε και στους ημιτελικούς των αθλητών του Εθνικού λίγο έλειψε να φτάσουν και στον τελικό καθώς τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Ακόμη ξεχώρισε ο Γρηγόρης Καραγιάννης καθώς σημείωσε νίκη έκπληξη στον όμιλο και λίγο έλλειψε να μπει στην 8αδα του τουρνουά. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο προηγούμενο τουρνουά ο Καραγιάννης είχε κερδίσει στον όμιλο τον “ασημένιο” αθλητή του συγκεκριμένο τουρνουά . Θετική παρουσία επίσης στη κατηγορία των παμπαίδων είχαν ο Μαλακούδης Ραφαήλ, Σωτηράκης Θεόδωρος και ο Γκογκάκης Πρόδρομος.

Όσο αναφορά τη κατηγορία των παίδων οι κορυφαίοι της ομάδας Παπαδόπουλος Γιάννης και Καραφύλλης Ανδρέας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σημειώνοντας πολλές με πινγκ-πονγκ υψηλού επιπέδου καθ ΄ολη τη διάρκεια των αγώνων. Ξεχώρισαν επίσης ο Μπανταλίδης Χρήστος που κατάφερε να περάσει για πρώτη φορά από τον όμιλο ενώ παράλληλα ο Αγαθαγγέλου Νίκος Μαρίνος Σμυθίας και ο Κυραδενίδης Παναγιώτης έδειξαν βελτιωμένοι και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες.

Για την ομάδα του Εθνικού αίσθηση προκάλεσαν και οι μικροί αθλητές στη κατηγορία των μίνι-παμπαίδων. Οι Ζεϊμπέκης Μανώλης, Δελάκης Μάριος, Μπατζής Δημήτρης, Σωτηρόπουλος Σωτήρης και ο ακόμα πιο μικρός Παπαχρήστου Φίλιππος έδειξαν έτοιμη για αγωνιστούν ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζουν σημάδια βελτίωσης σε σχέση με προηγούμενα τουρνουά . Επίσης τα κορίτσια του Εθνικού στη κατηγορία των κορασίδων η Βασιλειάδου Θεοδώρα λίγο έλλειψε να κατακτήσει άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή της καθώς μπήκε στην 8αδα και στο κρίσιμο ματς για το μετάλλιο έχασε στα σημεία με 3-1 ενώ η παγκορασίδα Τρυπή Κομνηνή (7η) παρουσιάστηκε σε πολύ καλή κατάσταση και αποκόμισε θετικό πρόσημο νικών.

Οι προπονητές της ομάδας Ανδρέας Νικολακάκης και Δάφνη Δεληγιάννη έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τους αθλητές εν’οψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων που ακολουθούν, ενώ οι Παύλος Τελόπουλος και Παναγιώτα Μούρου με την εμπειρία τους βοήθησαν την ομάδα, στη καθοδήγηση των παιδιών.

Σειρά έχει την 9-10 Απριλίου το μεγάλο μπαράζ της Αθήνας για την πολυπόθητη άνοδο στην Α2 Εθνική, τόσο για την αντρική, για πρώτη φορά κατεβαίνει με αξιώσεις, όσο και για την γυναικεία ομάδα που έχει ξανανέβει.