Οι δηλώσεις του Ζόραν Στοΐνοβιτς στην συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ

Σύντομος στις δηλώσεις του ήταν ο βοηθός προπονητή του Πανθρακικού Ζόραν Στοΐνοβιτς, ο οποίος ανέλαβε να κοουτσάρει την ομάδα της Κομοτηνής στον αγώνα με την ΑΕΚ εξαιτίας του υψηλού πυρετού που έχει ο Γιάννης Χατζηνικολάου και που τον υποχρέωσε να δει το ματς από την τηλεόραση στο ξενοδοχείο.

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς υποστήριξε ότι το αρχικό αγωνιστικό πλάνο του Πανθρακικού (3-6-1) δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του, επαναλαμβάνοντας όπως είπε χαρακτηριστικά, όσα ανέφερε και στην τηλεόραση της Nova.

«Δεν μας βόλεψε καθόλου που ξεκινήσαμε με τρεις πίσω. Στην συνέχεια το μπαλώσαμε και μπορέσαμε να ελέγξουμε καλύτερα την κατάσταση», είπε ο νεαρός προπονητής και παλαίμαχος παίκτης, που μίλησε πάντως ενώπιον μόλις τεσσάρων δημοσιογράφων και μόλις μιας κάμερας, αφού οι περισσότεροι δεν έδειξαν ενδιαφέρον για τις δηλώσεις του.

«Παρόλο που έβρεχε, το γήπεδο ήταν αρκετά καλό και γρήγορο, κάτι που βολεύει περισσότερο τους τεχνίτες παίκτες. Αυτούς τους κοντούς, τους γρήγορους και η ΑΕΚ έχει αρκετούς. Ο αρχικός της σχηματισμός δεν μας βόλεψε καθόλου, φάγαμε γρήγορα τα γκολ… μετά κάπως το διορθώσαμε και διατηρήσαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος για να μη φάμε περισσότερα γκολ», είπε ο Στοϊνοβιτς.

Βέβαια, μπορεί να υποστήριξε ότι η ομάδα προσπάθησε κυρίως να μην φάει άλλα γκολ και αυτό το κατάφερε, αναγνωρίζοντας πάντως και το γεγονός ότι και η ΑΕΚ κατέβασε ρυθμό. «Πλέον εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα και για αυτό δίνουμε τις ευκαιρίες να αγωνιστούν και νέοι παίκτες, νέα παιδιά, γιατί το μέλλον ανήκει σε αυτά», τόνισε ο Στοΐνοβιτς, που τυγχάνει και προπονητής στην Κ20.

«Αυτή η ομάδα έχει από πίσω ταλαντούχα παιδιά και το μέλλον τους ανήκει», σημείωσε ο Στοιΐνοβιτς που στάθηκε μάλισταιδιαίτερα στην χρησιμοποίηση του Γιώργου Τζελέπη και αναρωτήθηκε, μιας και είναι όπως είπε 99άρης και μάλιστα γεννημένος στα τέλη της χρονιάς, αν έσπασε κάποιο ρεκόρ με την συμμετοχή του, για να εισπράξει την καταφατική απάντηση του υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΑΕΚ Ανδρέα Δημάτου που έχει τεράστιες γνώσεις σε τέτοια θέματα.

«Ο Τζελέπης μόλις έκλεισε τα 16… ευχόμαστε να του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος, γιατί έχει προσόντα και του αξίζει», είπε χαρακτηριστικά. «Εμείς σε κάθε περίπτωση μέχρι τέλους και παρά τα προβλήματα θα προσπαθούμε να χτυπάμε κάθε παιχνίδι», κατέληξε τις δηλώσεις του ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, που ευχήθηκε καλή σαρακοστή στους λίγους (συγκριτικά με τον Πογέτ αλλά και με το μέγεθος της αίθουσας) ρεπόρτερ της Ένωσης που του έκαναν την τιμή να έρθουν και να τον ακούσουν.