Παρούσα η ΑΕ Κομοτηνής και στην March Madness του NCAA!!!

Η τρέλα του Μαρτίου ή March Madness όπως είναι γνωστή, ξεκίνησε στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, με τους προημιτελικούς αγώνες των περιφερειών του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ NCAA να βρίσκονται σε εξέλιξη. Σε έναν εξ αυτών έδωσε το παρών και η ΑΕ Κομοτηνής. Πως;

Φίλος της ομάδας της Κομοτηνής φόρεσε την μπλούζα από το πρώτο 3 on 3 που διοργάνωσε η ΑΕ Κομοτηνής και στο οποίο το ThrakiSportS ήταν χορηγός επικοινωνίας και πήγε στο Μadison Square Garden της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσει τον πρώτο προημιτελικό της περιφέρειας Beig East ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο του Βιλανόβα και σε αυτό του Τζόρτζταουν.

Για την ιστορία το Βιλανόβα επικράτησε με 81-67 και πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό της περιφέρειας στην οποία ανήκει.

Το πρωτάθλημα του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ στις ΗΠΑ βρίσκεται πλέον στην τελική του ευθεία και όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ δεν χάνουν πλέον αγώνα, καθώς όλες οι αναμετρήσεις είναι από εδώ και στο εξής νοκ άουτ, ενώ καθημερινά γίνονται αγώνες μέχρι να μείνουν οι τέσσερις καλύτερες.

Από το κολεγιακό πρωτάθλημα αναδεικνύονται οι νέοι αστέρες του NBA, ενώ το Final Four είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στις ΗΠΑ. Φέτος θα διεξαχθεί από τις 2 ως τις 4 Απριλίου στο NRG Stadium του Χιούστον, το οποίο είναι στάδιο για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο (ράγκμπι) και έχει κανονικά χωρητικότητα 72.220 θεατών!