LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – Καλλονή 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Skoda Ξάνθη – ΑΕΛ Καλλονή για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Skoda Xanthi Arena και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε πληροφόρηση για την εξέλιξη στο παιχνίδι της Ξάνθης με την, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, υποβιβασμένη Καλλονή.

Ωρα 16:25 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του «El Clasico» στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 16:28 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:32 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι το «BEER HOUSE», το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:36 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:39 Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Αθανάσιος Γιάχος (Χίου) με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής) και Δόση (Αθηνών). Τέταρτος είναι ο Σημαιάκης της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Ωρα 16:43  Αυτήν την ώρα ολοκληρώνεται στην γειτονική Κομοτηνή η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθρακικό και ΠΑΟΚ και έχουμε μάλιστα μια μεγάλη ανατροπή, δείτε το live με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:46  Στα δικά μας, η Ξάνθη επιθυμεί τη νίκη για να μπει για τα καλά στο κόλπο της πεντάδας, μετά τη χθεσινή νέα απώλεια βαθμών του Πανιωνίου αλλά και την διαφαινόμενη ήττα του ΠΑΟΚ.

Ωρα 16:50 Ο Ραζβάν Λουτσεσκου κατεβάζει τους εξής έντεκα: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Ορφανίδης, Νιέτο, Καπετάνος.

Ωρα 16:53 Η ενδεκάδα της Καλλονής: Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Μπλάζιτς, Μανούσος, Γουερέ, Γεωργίου, Μάρκοβιτς.

Ωρα 16:58  Εληξε το ματς στην Κομοτηνή. Ο Πανθρακικός ξεφεύγει από την τελευταία θέση, ουσιαστικά η Ξάνθη θα παίζει και για τον… Πανθρακικό, καθώς έχει αξία να αποφύγει την τελευταία θέση αναφορικά με την υπόθεση υποβιβασμός.

Ωρα 17:01  Ολοκληρώθηκαν και τα παιχνίδια στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, που ξεκίνησαν νωρίτερα για να -προλάβουν οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν στα Πηγάδια. Δείτε τα αποτελέσματα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:04  Ολοκληρώνουν σιγά σιγά την προθέρμανση τους οι δυο ομάδες και αποσύρονται κάποιοι παίκτες στα αποδυτήρια.

Ωρα 17:07  θα επιστρέψουν σε λιγότερο από δέκα λεπτά παρέα με τους διαιτητές. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αθανάσιος Γιάχος του Συνδέσμου Χίου. Βοηθοί του είναι οι Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ, Μιχάλης Δόσης των Συνδέσμων Ανατολικής Αττικής και Αθηνών, αντίστοιχα.

Ωρα 17:11  Ωρα επίσημης εισόδου των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο

Ωρα 17:14  Ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά, πάμε για την έναρξη.

3′  Πρώτη ευκαιρία για την Skoda. Σουτ του Ορφανίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

6′  Νέα προσπάθεια για την Skoda. Σουτ του Τσαμπούρη, ο Βασιλακάκης έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ.

13′  Ο Παπαστεριανός έπιασε το σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ δίχως να ανησυχήσει ο Δαύκος.

17′  Ο Ορφανίδης έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά, με τον Δαύκο να αποκρούει

20′  Συμπληρώνεται το πρώτο εικοσάλεπτο με την Ξάνθη να πέχει τον έλεγχο, αλλά γίνονται και αρκετά λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

25′  Ξεπεράσαμε τα μισά του ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να έχουν στο 60-40 την κατοχή αλλά να μην έχουν καταφέρει να σκοράρουν.

28′  Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη που αυξάνει την πίεση για να αναοίξει το σκορ. Ο Μπαξεβανίδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Καπετάνος έπιασε την κοντινή κεφαλιά, αλλά ο Δαύκος είπε “όχι” με  μεγάλη απόκρουση.

34′ Κίτρινη κάρτα στον Καλτσά, η πρώτη που δείχνει ο διαιτητής στο παιχνίδι.

40′ Κίτρινη κάρτα στον Βασιλακάκη για σκληρό μαρκάρισμα στον Μίκιτς.

45′ Τέλος πρώτου μέρους στα Πηγάδια. Skoda Ξάνθη – Καλλονή  0-0

Ωρα 18:03 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του «El Clasico» στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 18:06 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:09 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι το «BEER HOUSE», το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 18:12 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 18:14 Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όλα έτοιμα για την έναρξη του Β’ μέρους, οπού η Ξάνθη θα πρέπει να βελτιωθεί αισθητά αν θέλει να κερδίσει το ματς.

46‘ Έναρξη του δευτέρου μέρους, χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

47′ Ξεκίνημα στην επανάληψη με κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Καλλονής Τσαμπούρη για δυνατό μαρκάρισμα στον Νιέτο.

48′ Μπήκε δυνατά η Ξάνθη που απείλησε με τον Σολτάνι που πήρε την κεφαλιά μετά από κεφαλιά-πάσα του Γούτα, όμως ο Δαύκος έδιωξε σε κόρνερ.

49′ Νέα καλή στιγμή για την Ξάνθη, καθώς μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Γούτας πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους η κεφαλιά του όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Δαύκου.

54‘ Πρώτη αλλαγή για την Καλλονή με τον Ξυδά να περνά στο ματς αντί του Γουερέ Όκο.

55‘ Καλή στιγμή για την Καλλονή με τον Μανούσο να βγαίνει στην κόντρα επίθεση, να πλησιάζει στην περιοχή να πιάνει το σουτ με την μπάλα να περνά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου.

62′ Κίτρινη κάρτα στον Μπάζιτς της Καλλονής

64′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Σολτάνι να πιάνει το σουτ εκτός περιοχής το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο Δαύκος.

65′ Απίστευτη ευκαιρία για την Ξάνθη,  με τον Παπαστεριανό να περνά και τον Δαύκο να πιάνει το σουτ που προς απογοήτευση των γηπεδούχων πέρασε στην εξωτερική πλευρά του τέρματος της Καλλονής.

66′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Κρίστοφερ να περνά στο ματς αντί του Σολτάνι.

73′ Στο έδαφος ο Ζαρόπουλος που δείχνει να μην μπορεί να συνεχίσει και έχει πέσει στο έδαφος, μάλλον θα έχουμε αλλαγή τερματοφύλακα για την Ξάνθη.

74′ Σηκώθηκε και δείχνει να συνεχίζει, πάντως για καλό και για κακό έχει σηκωθεί ο αναπληρωματικός κίπερ της Ξάνθης Τσέναμο.

76′ Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλονή με την  Τσαμπούρη να εκτελεί το φάουλ εκτός περιοχής και την μπάλα για καλή τύχη της Ξάνθης να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου.

78‘ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Σκούρτη να περνά στο ματς αντί του Παπαστεριανού.

79′ Καλό σουτ του Βασιλακάκη, η μπάλα κόντραρε και κάπου και πήγε πάνω στον Δαύκο.

82′ Κίτρινη κάρτα στον Γουάλας της Ξάνθης.

83′ Αλλαγή για την Καλλονή με τον Ουκά να περνά στο ματς αντί του Μπλάζιτς που αποχώρησε τραυματίας.

86′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη που έχει κλείσει στα καρέ της την Καλλονή, με τον Γουάλας να πιάνει το διαγώνιο σουτ η μπάλα ελάχιστα δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Δαύκου

87′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Ξάνθη με τον Ντιμιτρόφ να περνά στο ματς αντί του Νιέτο.

89′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές της και η Καλλονή με τον Γκαμαγκά να περνά στο ματς αντί του Μανούσου.

90′ Πέντε λεπτά ακόμη για το τέλος, να δούμε αν θα καρποφορήσει η πίεση της Ξάνθης η αν οι Θρακιώτες θα χάσουν μοναδική ευκαιρία να μπουν δυνατά στην διεκδίκηση της πέμπτης θέσης.

90+5′ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την Καλλονή, με τους παίκτες της να βγαίνουν ταχύτατα στην κόντρα με τον Γεωργίου να πλασάρει τον Ζαρόπουλο που είδε με ανακούφιση την μπάλα να πηγαίνει στο δεξί του δοκάρι.

90+6′ Τέλος αγώνα, υπο έντονες αποδοκιμασίες απο τον κόσμο της Ξάνθης. Skoda Ξάνθη – Καλλονή 0-0

Ωρα 19:08 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρε το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του «El Clasico» στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 19:11 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρε ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:14 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης ήταν το «BEER HOUSE», το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:15 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη ήταν η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:20  Mείνετε στο ThrakiSportS, μεταφερόμαστε στην αίθουσα τις συνέντευξης τύπου και στη μεικτή ζώνη για δηλώσεις και όλο το ρεπορτάζ, που θα ακολουθήσει σε επόμενες αναρτήσεις του ThrakiSportS…