Super League: Προηγήθηκαν, έμειναν με 9 και τελικά έχασαν οι Παίδες της Ξάνθη στο Αγρίνιο!

Με πολλά παράπονα απο την διαιτησία του Καραβασίλη επιστρέφει απο το Αγρίνιο η Κ15 της Skoda Ξάνθη που γνώρισε την ήττα με 2-1 απο τον τοπικό Παναιτωλικό.

Η ομάδα της Ξάνθης  είχε ευκαιρίες και δύο δοκάρια (Κοντάκης – Λεωντσάκος) πριν ανοίξει το σκορ με τον Κοντάκη στο 26′, όμως στις καθυστερήσεις του α’ μέρους και στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη δέχθηκε δύο γκολ από τον Παναιτωλικό γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-1.

Η ομάδα της Ξάνθης είχε παράπονα και από την διαιτησία του αγώνα κυρίως για τη φάση στο 64′ όταν σε ανατροπή του Γράβα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής του έδειξε την 2η κίτρινη για “θέατρο” αποβάλλοντάς τον ενώ έδειξε και 2η κόκκινη κάρτα στον σκόρερ της Skoda Ξάνθη Κοντάκη στο ίδιο λεπτό για διαμαρτυρία. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρ. Καραβασίλης με βοηθούς τους Βαλλιάνο και Μπακάκη της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Μπαμπούρης, Ποδαράς, Τηλαβερίδης, Παπαδόπουλος (56′ Κριεζής), Θυμιάνης, Κιούπης, Γκατζόγιας (75′ Μεμέτ Φουρκάν), Γράβας, Κοντάκης, Σπυριδωνίδης, Λεωντσάκος (71′ Λυκίδης).