Αναστάτωση από πυρκαγιά που ξέσπασε στον Σύνδεσμο Οπαδών του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή

Η αναμέτρηση “φωτιά” ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, άναψε και στην κυριολεξία φωτιά σε μπαλκόνι συνδέσμου οπαδών στην Κομοτηνή, όταν αυτοί άναψαν πυρσούς για να πανηγυρίσουν το γκολ της ομάδας τους.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην Τούμπα, στο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στα πλαίσια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι οργανωμένοι οπαδοί των κόκκινων συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του συνδέσμου τους στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση.

Και μπορεί το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ να έφερε απογοήτευση από νωρίς, όμως στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και την ισοφάριση άρχισαν τα πανηγύρια. Μάλιστα,  μικρή ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος και με φόντο την κεντρική πλατεία άναψε πυρσούς και άρχισε να φωνάζει υπέρ της ομάδας.

Όμως, όπως ανέφερε η εφημερίδα «Χρόνος», οι θερμόαιμοι οπαδοί δεν υπολόγισαν τις σπίθες από τους πυρσούς, με συνέπεια ορισμένα αντικείμενα που βρίσκονταν πεταμένα στο μπαλκόνι να πάρουν φωτιά!!! Αρχικά υπήρξε αναστάτωση, όμως ευτυχώς η φωτιά δεν πρόλαβε να πάρει έκταση αφού οι ίδιοι οι οπαδοί έσπευσαν να την σβήσουν.

Πάντως μετά από αυτό το συμβάν άλλος πυρσός δεν άναψε, ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε την ολική ανατροπή και πέτυχε το δεύτερο γκολ, με το οποίο πήρε το προβάδισμα πριν το παιχνίδι οδηγηθεί στην πρόωρη διακοπή λόγω των επεισοδίων που ακολούθησαν και που οδήγησαν στην απόφαση για ματαίωση όλης της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος.