To pregame της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της και την τέταρτη σε πέντε παιχνίδια θέλει η Skoda Ξάνθη, το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο, απέναντι στον ανεβασμένο Παναιτωλικό του Γιάννη Μαντζουράκη που μετά τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα, εκεί που κινδύνευε στοχεύει πια την πρώτη πεντάδα (17.15, LIVE ThrakiSportS).

Η ομάδα της Θράκης, που μετά την νίκη στο “Ελ Θράκικο” επί του Πανθρακικού παρά την κακή εμφάνιση ανέβηκε ένατη φτανοντας τους 29 βαθμούς, θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον φορμαρισμένο Παναιτωλικό, που όπως και η Ξάνθη θέλει να μπει σφήνα στην πεντάδα καταδιώκοντας ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός έδρας η Ξάνθη στο φετινό πρωτάθλημα σε έντεκα αναμετρήσεις έχει δυο νίκες, έξι ισοπαλίες και 3 μόλις ήττες με τέρματα 8-9. Από την άλλη ο Παναιτωλικός έχει σε έντεκα αγώνες στο Αγρίνιο 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, θέλοντας να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του.

Ο Παναιτωλικός μετά το 1-1 στα Χανιά με τον Πλατανιά παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας πετύχει το στόχο της σωτηρίας και θέλει τη νίκη στο «σπίτι» του για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα εισόδου στην πεντάδα της superleague.

Σε συνολικά 12 αγώνες που έχει δώσει η Ξάνθη με τον Παναιτωλικό έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες με απολογισμό 17 τερματα υπέρ και 13 κατά. Στο Αγρινιο η Ξάνθη έχει σε έξι αγώνες μια νίκη τη σεζόν 1983-84 για την Β’ Εθνική, ενω μετρα τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια για την πρώτη κατηγορία.

Η προιστορία των αγώνων ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη

Κύπελλο 79-80
Παναιτωλικός – Ξάνθη 1-0

Β Εθνική 83-84
Παναιτωλικός – Ξάνθη 0-1
Ξάνθη – Παναιτωλικός 0-0

Β Εθνική 86-87
Παναιτωλικός – Ξάνθη 1-1
Ξάνθη – Παναιτωλικός 4-0

Super League 11-12
Παναιτωλικός – Ξάνθη 2-0
Ξάνθη – Παναιτωλικός 0-1

Super League 12-13
Παναιτωλικός – Ξάνθη 1-0
Ξάνθη – Παναιτωλικός 3-1

Super League 14-15
Παναιτωλικός – Ξάνθη 5-2
Ξάνθη – Παναιτωλικός 3-0

Super League 15-16
Ξάνθη – Παναιτωλικός 3-1
Παναιτωλικός – Ξάνθη ?

Το ματς μεταδίδεται απευθείας από το ThrakiSportS, που θα βρίσκεται και στο Αγρίνιο για να σας μεταφέρει όλες τις πτυχές της αναμέτρησης.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ