Photos: 40 κλικ από από την αναμέτρηση της Νίκης Αλεξανδρούπολης με τον Ναύαρχο Βότση για την Α2 Γυναικών

Δεν τα κατάφερε η Νίκη Αλεξανδρούπολης στο εξ αναβολής αγώνα της για την 15η αγωνιστική  στον Β’ όμιλο του 1ου υποομίλου της Α2 Γυναικών αφού ηττήθηκε στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” με 1-3 από τον Ναύαρχο Βότση.

Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκαν με 3-9, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους στην επίθεση, ενώ στη συνέχεια αύξησαν τη διαφορά σε 9-20, εξαιτίας αρκετών χαμένων σερβίς αλλά και λαθών στην υποδοχή από πλευράς της Εβρίτικης ομάδας, με το σετ να ολοκληρώνεται στο 11-25.

Το δεύτερο σετ κύλησε με διαφορετικό τρόπο, καθώς αν και οι Θεσσαλονικιές βρέθηκαν μπροστά με 6-10, η Νίκη είχε τις απαντήσεις αρχικά ισοφαρίζοντας σε 12-12 και ανεβάζοντας την απόδοση της σε άμυνα και επιθετικό κομμάτι, τελικά έφθασε στην κατάκτηση του σετ με 25-23, έχοντας ως πολυτιμότερες τις Καράμπαλη και Καρακύκλα.

Η Θρακιώτικη ομάδα από νωρίς βρέθηκε πίσω στο τρίτο σετ με 7-11 και 11-15, με τον Ναύαρχο Βότση να έχει εξαιρετική λειτουργία σε επίθεση και μπλοκ, όπου πρωταγωνίστησαν η Θεότη και η Τσακαράκη και έτσι το σετ τελείωσε με 16-25.

Οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη μάχη στο τέταρτο σετ, με τις παίκτριες της Νίκης να έχουν σταθερά το προβάδισμα με 7-5, 13-9 και 19-15, αλλά το φινάλε ήταν διαφορετικό καθώς οι φιλοξενούμενες, παίρνοντας κρίσιμους πόντους και από τη θέση σερβίς με τις Γκρεμηλογιάννη και Σφυρίου, επιβλήθηκαν με 23-25, κερδίζοντας το τρίποντο από την αναμέτρηση.

Έτσι δυο αγωνιστικές πριν το τέλος η Νίκη, ενώ απομένει ένα παιχνίδι για το τέλος των φετινών της αγωνιστικών υποχρεώσεων, θέλει να επικρατήσει στο εντός έδρας ματς της για την 17η αγωνιστική με τα Γιάννενα, κλειδώνοντας την παραμονή της στην κατηγορία, αφού την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Τα σετ: 1-3 (11-25,25-23,16-25,23-25)

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Δήμητσας): Χαρισιάδου, Βενέτη, Καράμπαλη, Καρακύκλα, Αργύρη, Καλογεροπούλου, Λυμπεροπούλου (λ) / Κωνσταντινίδου, Πρόκτερ, Νικολάου, Λαμπρίδου

Ναύαρχος Βότσης (Δεληγιάννη): Σωτηρίου, Χατζηεφραίμογλου, Θεότη, Τσακαράκη, Λυκούδη, Σφυρίου, Παπαδοπούλου (λ) / Σαρλή, Φραγκουλίδου, Γκρεμηλογιάννη