LIVE από το «Φώτης Κοσμάς» ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου: Έβρος Σουφλίου-Ένωση Άνθειας Αρίστεινου 3-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και τον Εβρο Σουφλίου, που διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο της Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς».

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και την Ένωση Ανθειας Αρίστεινου.

Ωρα 13:48 Αυτή είναι η 39η διοργάνωση, και θα πραγματοποιηθεί στο «Φώτης Κοσμάς», με τον Έβρο Σουφλίου που είναι και το φαβορί της αναμέτρησης να έχει πέντε κατακτήσεις και δέκα συμμετοχές σε τελικό σε παρελθόν, ενώ η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου έχει μόνο μια συμμετοχή πέρυσι, όταν και ηττήθηκε στον τελικό από το Νεοχώρι.

Ωρα 13:56 Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, είναι το αουτσαιντερ της αναμέτρησης, με τον Μιχάλη Φλώρο στον πάγκο της, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣ Έβρου μαζί με το Διδυμότειχο και μετά τον αποκλεισμό του Εθνικού και την φετινή πορεία της δείχνει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Ωρα 14:02 Η Ανθεια τον πρώτο της αγώνα για την φετινή διοργάνωση, για την τρίτη φάση του θεσμού, απέκλεισε  τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στα πέναλτι μετά από ένα δραματικό παιχνίδι (2-2 η κανονική διάρκεια, 3-3 στην παράταση, 4-3 στα πέναλτι).

Ωρα 14:05  Στην συνέχεια κατά σειρά,  απέκλεισε εντός έδρας τον Ιπποκράτη κερδίζοντάς τον με 5-1, στον προημιτελικό εντός έδρας τη Νίψα συντρίβοντάς την με 6-0 και στον ημιτελικό εκτός έδρας τη Θράκη Φερών επικρατώντας με 0-1.

Ωρα 14:11 Από την άλλη πλευρά, ο προς αποχώρηση απο το πρωτάθλημα της Γ’ ΕθνικήςΈβρος Σουφλίου απέκλεισε κατά σειρά εκτός έδρας στην τρίτη φάση την Π.Α.Ε. Πενταλόφου με 1-2 στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας, στην τέταρτη φάση την τυπικά γηπεδούχο Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου στο Σουφλί με 0-3, στον προημιτελικό εντός έδρας τον Ορέστη Ορεστιάδας με 3-1 στην παράταση (1-1 κ.α.) και στον ημιτελικό εκτός έδρας τον Άρδα Καστανεών με σκορ 0-3.

Ωρα 14:17 Διαιτητής του τελικού θα είναι ο Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Καραϊσκο και Τερζόπουλο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σουβαράς.

Ωρα 14:22 Ο νικητής του τελικού θα αγωνιστεί στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, το οποίο η ΑΕ Διδυμοτείχου είχε κατακτήσει το μακρινό 1980. Ο φετινός νικητής τυου Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα εξασφαλίζει άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ωρα 14:25 Ο καιρός δεν είναι πολύ καλός αφού βρέχει και πιθανότατα θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Σε εξέλιξη η προθέρμανση.

Ωρα 14:30  Βάσει αφίσας αυτή είναι η προγραμματισμένη ώρα έναρξης, αλλά υπολογίστε κάπου μεταξύ 14:45 και 15:00 ότι θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι.

Ωρα 14:36  Μόλις έγιναν γνωστές οι συνθέσεις με τις οποίες θα ξεκινήσουν το ματς οι δυο φιναλίστ.

Ωρα 14:39 Η σύνθεση του Έβρου Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Πετκίδης, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Δραγανίδης, Εμρέ, Χιζανισβίλι, Μέρτικας, Εφραιμιδης και Ζιγκερίδης

Ωρα 14:43 Η σύνθεση της Ένωσης Ανθειας Αρίστεινου: Μπαμπλης, Δουμπουλάκης, Καρασερίδης, Αρσενίου, Αποτας, Τσαπάνης, Δουρουγιδένης, Καλέτσιος, Σιβούδης, Μαλτέζος και Καβατζικιώτης

Ωρα 14:51 Λίγος κόσμος στο γήπεδο. Η βροχή πάντως σταμάτησε τα τελευταία λεπτά.

Ωρα 15:00 Εναρξη αγώνα.

8′ Ο Έβρος Σουφλίου δεν πατάει καλά στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, κανοντας πολά λάθη στις μεταβιβάσεις επιβεβαιώνοντας την κακή κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο δίμηνο.

10′  Καλό σουτ του Δραγανίδη, η μπαλα έγλυψε το κάθετο αριστερό δοκαρι του Μπαμπλή.

12′ Γκολ για τον Έβρο Σουφλίου. Εκπληκτικό σουτ του Δραγανίδη λίγο μετά το κέντρο του γηπέδου  που αιφνιδιάζει τον  Μπαμπλή που ήταν εκτός της εστίας του. Έβρος ΣουφλίουΈνωση Άνθειας Αρίστεινου 1-0

15′ Νέα καλή ευκαιρία για το Σουφλί με τον Ζιγκερίδη.

20′ Συμπληρώσαμε ένα εικοσάλεπτο στο παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου παρά το μουδιασμένο ξεκίνημά του να επιβεβαιώνει τα προγνωστικά και να ελέγχει το παιχνίδι πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

28′  Καλή ευκαιρία για την Ένωση, που εκμεταλλεύεται λάθος έξοδο του Μπινόπουλου αλλά το μακρινό σουτ περνά μόλις αουτ.

37′  Ανεβάινει η Ένωση,  ο Καβατζικιώτης από καλή θέση δεν πιανει δυνατά το σουτ που μπλοκάρει ο Μπινόπουλος.

45′  Ημίχρονο στο “Φώτης Κοσμάς”. Ο Εβρος είναι καλύτερος έχοντας το προβάδισμα στο σκορ και περισσότερες ευκαιρίες από την μέτρια Ένωση Ανθειας Αριστείνου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Έβρος ΣουφλίουΈνωση Άνθειας Αρίστεινου 1-0

46′ Έναρξη του δεύτερου μέρους.

50′ Καλό μακρινό σουτ του Εμρέ  μπλοκάρει εύκολα ο Μπαμπλής.

56′ Γκολ για τον Έβρο Σουφλίου. Εκπληκτική προσπάθεια του Εμρέ που πλασαρε όμορφα τον Μπαμπλή στην κλειστή γωνία. Έβρος ΣουφλίουΈνωση Άνθειας Αρίστεινου 2-0

63′ Γκολ για την Ένωση Ανθειας Αριστείνου. Γρήγορη απάντηση για την Ένωση όταν από φαουλ με καρφωτή κεφαλιά μείωσε ο Καλέτσιος. Έβρος ΣουφλίουΈνωση Άνθειας Αρίστεινου 2-1

68′ Πρωτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα για τον Αρσενίου της Ένωσης.

69′ Γκολ για την Ένωση Ανθειας Αριστείνου. Νέα γκολ για την Ένωση με προβολή του Τσαπάνη υπό οριακή θέση, που συγκρουστηκε στην συνεχεια με τον Μπινόπουλο. Έβρος ΣουφλίουΈνωση Άνθειας Αρίστεινου 2-2

75′ Κίτρινη στον Καλέτσιο για την Άνθεια.

81′ Ο Καπανίκας στην θέση του Μαλτέζου για την Ένωση.

82′ Κίτρινη στον Σιβούδη σε αντεπίθεση του Σουφλίου.

83′ Γκολ για τον Έβρο Σουφλίου. Από κορνερ του Δραγανίδη με κεφαλιά ο Μπάμπης Ζιγκερίδης ξαναδίνει προβαδισμα στο σκορ. Έβρος ΣουφλίουΈνωση Άνθειας Αρίστεινου 3-2

84′ Ο Χατζακος στην θέση του Χιζανισβίλι για το Σουφλί. Θωρακίζει την άμυνα ο Χατνάκης.

89′ Κοντά στον έκτο του τίτλο τα οχτω τελευταία χρόνια είναι ο Εβρος Σουφλίου.

90′ Ο Μαργαρίτης στην θέση του Μερτικα για το Σουφλί.

90+3 Μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για την Ανθεια από οριακη θέση οφ σαιντ που περνά ανεκμετάλλευτη.

90+4′ Λήξη αγώνα. Ο Έβρος Σουφλίου κατακτά για έκτη φορά το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, πέντε τέρματα και πολλές φάσεις. Η Ένωση δεν καταφέρνει για δεύτερη συνεχή χρονιά να σηκώσει το κύπελλο.Τελικό αποτέλεσμα Έβρος ΣουφλίουΈνωση Άνθειας Αρίστεινου 3-2.

Μείνετε στο ThrakiSportS, θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ  αλλά και  φωτορεπορτάζ από τον μεγάλο αγώνα…