Α2 Ανδρών: Βρήκαν τρόπο να… περάσουν τα μπλόκα και διεξάγεται το απόγευμα το αναβληθέν ΓΕΑ-Μακεδονικός

Μετά από δύο αναβολές, διεξάγεται νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης η αναμέτρηση της H ΓΕΑ με τον Μακεδονικό. Πρόκειται για αγώνα της 13ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α2 Ανδρών.

Η αναμέτρηση είχε αναβληθεί την πρώτη φορά, στις αρχές Ιανουαρίου, λόγω του απρόσμενου θανάτου του προέδρου της ΓΕΑ Στέργιου Δημούδη και τη δεύτερη, προ δεκαημέρου, εξαιτίας των μπλόκων των αγροτών.

Βέβαια, τα μπλόκα των αγορτών παραένουν στοτς δρόμους, αλλά έγινε το… θαύμα και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ταξιδέψει στον Έβρο (είχε παραγίνει το κακό με τις εβρίτικες ομάδες που δεν είχαν πρόβλημα να πάνε Θεσσαλονίκη σε αντίθεση με αυτές της συμπρωτεύουσας που δεν μπορούσαν να έρθουν στη θράκη).

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη  βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και θέλει να διώξει μακριά κάθε σκέψη για εμπλοκή σε περιπέτειες, αλλά ο Μακεδονικός που κέρδισε το περασμένο Σάββατο εκτός έδρας την Α.Ε. Κομοτηνής στο τάι μπρέικ, θεωρείται από τις καλές ομάδες της κατηγορίας καθώς βρίσκεατι στην 4η θέση με 30 βαθμούς.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:00 στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» με διαιτητές τους Παπαχρήστου και Μαρκάτσας. Τρεις ώρες πιο μετά θα διεξαχθεί και το εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα στην πρωτοπόρο Νίκη Αιγινίου και τον έκτο της βαθμολογίας και περσινό πρωταθλητή της ΕΣΠΕΘΡ Α.Ο. Σερρών.