LIVE η Γ’ Εθνική: Eορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΠΕ Λαγκαδά- Έβρος Σουφλίου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους σημαντικότατους αγώνες Eορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΠΕ Λαγκαδά -Έβρος Σουφλίου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στα δυο παιχνίδια των θρακιώτικων συλλόγων.

Ωρα 14:40 Θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ το pregame του ThrakiSportS για τις σημερινές αναμετρήσεις.

Ωρα 14:44 Διαιτητές στο Λαγκαδά στον αγώνα του Έβρου Σουφλίου με την ΑΠΕΛ θα είναι οι Μπεκιάρης, Τίκας, Παπαλίτσας από την ΕΠΣ Καρδίτσας, ενλω στην Πτολεμαίδα στον αγώνα Εορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης οι Στεφάνου (Θεσπρωτίας), Κόλλιας, Παπαλαζάρου (Ηπείρου).

Ωρα 14:48 Οι ομάδες του Έβρου είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμου και τον Καμπανιακό που έχει 25 βαθμούς (28 αφού θα παρει το τρίποντο με τον Εθνικό Σερρών), 4 ο Εθνικός και 14 ο Έβρος Σουφλίου και θέλουν βαθμούς ώστε στα επόμενα 14 παιχνίδια να διατηρήσουν τις λίγες ελπίδες τους.

Ωρα 14:50 Ορίστηκε από την ΕΠΟ το αναβληθέν παιχνίδι μεταξύ του Εορδαϊκού και της Κοζάνης την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016,  στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας

Ωρα 14:55 Το Σάββατο ο Αρης πέρασε και από τους Αμπελόκηπους, σε ένα παιχνίδι που πήγαινε προς ματαιωση,  λόγω δολιοφθοράς φίλων του ΠΑΟΚ το βράδυ της Παρασκευής στο γήπεδο Αμπελοκήπων. Στο αγωνιστικό κομματι  ο Άρης επικράτησε με 0-3 του Ηρακλή Αμπελοκήπων και εφτασε τους 52 βαθμούς, 10 περισσότερους από τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης.

Ωρα 14:57 Συνοπτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: ΑΠΕ Λαγκαδά-Έβρος Σουφλίου, Εορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Καβάλα, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κοζάνη, Θύελλα Φιλώτα-Απόλλων Καλαμαριάς και το μεγαλο ντερμπι Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Δράμας.

Ωρα 14:59 Ο Καμπανιακός θυμίζουμε κερδίσει στα χαρτιά με 3-0 ανευ αγώνα τον Εθνικό Σερρών που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ωστε να μειώσει την διαφορα από τους 5 βαθμούς τους χωρίζει.

Ωρα 15:01 Έναρξη αγώνων μετα από διακοπή δυο εβδομάδων λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Ωρα 15:05 Μέχρι στιγμής δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με Πτολεμαίδα και Λαγκαδά.

Ωρα 15:10 Γκολ στον Λαγκαδά. Όπως και αναμενόταν ο Έβρος Σουφλίου μενει πίσω νωρίς στο σκορ στο 9′ του αγώνα με τον Ξανθόπουλο.  ΑΠΕ Λαγκαδά- Έβρος Σουφλίου 1-0.

Ωρα 15:15 Παραμένει το μηδέν στην Πτολεμαίδα. Οι συνθέσεις του αγώνα:
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Α. Αλεξίου): Περπερίδης, Μ. Χαραλαμπίδης, Σερσέμης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Χ. Χαραλαμπίδης Γιόνδης, Μπλιζνακοφ, Μαυροματίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλαιτζίδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Χελιδόνης, Δουπας, Κυριζάκης,Θεοδωράκης, Συμιτζάκης, Κατρανίτσας, Γωνιάδης

Ωρα 15:23 Σημαντικά γκολ σε καποια παιχνίδια για την μαχη της ουρας και της παραμονής. Λοιπόν έχουμε Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κοζάνη 0-2, Θύελλα Φιλώτα-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 και στο μεγαλο ντερμπι Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Δράμας 0-1.

Ωρα 15:26 Γκολ στον Λαγκαδά. Η ΑΠΕΛ στο 26′ διπλασιάζει τα τέρματά της.  ΑΠΕ Λαγκαδά- Έβρος Σουφλίου 2-0.

Ωρα 15:31 Στην Πτολεμαίδα στο τριαντάλεπτο ο Εορδαικός πιέζει κυρίως με μακρινά σουτ (τέσσερα καλά σουτ μεχρι στιγμής), ωστόσο ο Εθνικός κρατά το μηδέν στα μετοπισθεν και προσπαθεί να βγει σε αντεπιθέσεις.

Ωρα 15:39 Στο Κοκκονόχωμα έχουμε πολλά τέρματα και το σκορ έχει διαμορφωθεί σε Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κοζάνη 2-3, αποτέλεσμα που δεν συμφέρει τον Εθνικό.

Ωρα 15:46 Στην Πτολεμαίδα έχουμε ημίχρονο με τον τερματοφύλακα του Εθνικού Καλαιτζίδη να είναι σε καλή κατάσταση. Ημίχρονο Eορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0

Ωρα 15:48 Ημίχρονο και στον Λαγκαδα. ΑΠΕ Λαγκαδά- Έβρος Σουφλίου 2-0

Ωρα 15:56 Συνοπτικά τα αποτελέσματα του πρώτου μέρους της 21ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: ΑΠΕ Λαγκαδά-Έβρος Σουφλίου 2-0, Εορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Καβάλα 0-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κοζάνη 2-3, Θύελλα Φιλώτα-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 και Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Δράμας 0-1.

Ωρα 16:03 Έναρξη αγώνων στο δεύτερο μερος

Ωρα 16:05 Γκολ με την έναρξη στην Πτολεμαίδα. Σκορερ ο Μαυροματίδης για τον Εορδαικό στο 47′ με σουτ που νίκησε τον Καλαιτζίδη. Eορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0

Ωρα 16:07 Στην Πτολεμαίδα σχεδόν με την σέντρα ο εθνικός απείλησε με σουτ του Συμιτζακη, αλλα δεν ανησύχησε τον Περπερίδη.

Ωρα 16:08 Γκολ στον Λαγκαδά. Ο Έβρος Σουφλίου μειώνει το σκορ .  ΑΠΕ Λαγκαδά- Έβρος Σουφλίου 2-1.

Ωρα 16:10 Γκολ στον Λαγκαδά. Σχεδόν με την σέντρα η ΑΠΕΛ απαντά το γκολ του Έβρου Σουφλίου κανοντας τρια τα τέρματά της με τον πρωην πάιχτη του Αρη, Ντούγκα.  ΑΠΕ Λαγκαδά- Έβρος Σουφλίου 3-1.

Ωρα 16:15 Γκολ στον Λαγκαδά. Δεν υπάρχει άμυνα και η ΑΠΕΛ ξανασκοράρει.  ΑΠΕ Λαγκαδά- Έβρος Σουφλίου 4-1.

Ωρα 16:20 Γκολ στον Λαγκαδά. Η αμυνα του Εβρου τα έχει χάσει στην κυριλεξία και η ΑΠΕΛ στο 63′  ξανασκοράρει.  ΑΠΕ Λαγκαδά- Έβρος Σουφλίου 5-1.

Ωρα 16:25 Στην Πτολεμαίδα στο 65′ ο Εθνικος μετά το γκολ πήρε την υπεροχή στο κέντρο, αφού ο Εορδαικός του Αλέξη Αλεξίου έδωσε χωρο στους Εβρίτες. Ενα κορνερ για τον Εθνικό περναει ανεκμεττάλευτο. Προηγουμένως στο 62′ καλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε σουτ του Βούλγαρου Μπλιζνακοφ.

Ωρα 16:30 Στο Κοκκονόχωμα έχουμε πολλά τέρματα και το σκορ έχει διαμορφωθεί σε Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κοζάνη 3-4, αφου προηγουμένως ισοφάρισε προσωρινά το Βυζάντιο.

Ωρα 16:34 Στο Κοκκονόχωμα ξαναισοφαρίζει το Βυζάντιο και κανει το εντυπωσιακό Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κοζάνη 4-4, αποτέλεσμα που θέλει και ο Εθνικός.

Ωρα 16:40 Στην Πτολεμαίδα μένει ένα δεκάλεπτο περίπου και ο Εθνικος δεν μπορεί να σκοράρει το τερμα της ισοφαρισης.

Ωρα 16:40 Στην Πτολεμαίδα  ο Εθνικος στο 85′ χανει μεγαλει ευκαιρια σε τετ α τετ του Πελτέκη.

Ωρα 16:47 Συνοπτικά τα αποτελέσματα λίγο πριν το τέλος: ΑΠΕ Λαγκαδά-Έβρος Σουφλίου 5-1, Εορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Καβάλα 1-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κοζάνη 4-4, Θύελλα Φιλώτα-Απόλλων Καλαμαριάς 1-2 και Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Δράμας 0-1.

Ωρα 16:48 Τελικό στον Λαγκαδά. Αναμενόμενη ήττα, η πέμπτη συνεχόμενη για τον Εβρο Σουφλίου που τα έχει παρατήσει.  Τελικό αποτέλεσμα ΑΠΕ Λαγκαδά- Έβρος Σουφλίου 5-1.

Ωρα 16:54 Τελικό στην Πτολεμαίδα. Μέσα σε ένταση ανάμεσα σε παίχτες των δυο ομάδων λήγει ο αγώνας με τον Εορδαικό να πάιρνει σημαντικη νίκη παραμονής . Τελικό αποτέλεσμα Eορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0