Γ’ Εθνική: Στην Πτολεμαϊδα ο νέος «τελικός» για τον Εθνικό, στον Λαγκαδά για το γόητρο ο Έβρος Σουφλίου

Με τις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής, ξαναρχίζει μετα απο δυο εβδομάδες αναβολών λόγω μπλόκων, το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τις ομάδες της Θράκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου, να αγωνίζονται εκτός έδρας και να αναζητούν βαθμό ή βαθμούς κυρίως ο Εθνικός στις δύσκολες αναμετρήσεις που δίνουν με τον Εορδαικό και την ΑΠΕ Λαγκαδά αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο δωδέκατος Εθνικός Αλεξανδρούπολης (21 βαθμούς) με προπονητή τον Σάββα Καρυπίδη που άλλαξε το κλίμα της ομάδας, αντιμετωπίζει στην Πτολεμαίδα τον τοπικο Εορδαικό που επισης έχει στόχο την παραμονή, αν και πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα (έκτος στην βαθμολογία) έχοντας 28 βαθμούς, πέντε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης που εκτός Έβρου έχει 2 νίκες θέλει να επιστρέψει στις εκτός έδρας νίκες μετα την 1 Νοεμβρίου όταν κέρδισε με 1-2 την Θύελλα Φιλώτα στην Φλώρινα για την 7η αγωνιστικη, ενώ εκτός έδρας σε συνολικά εννιά αγώνες έχει 2 νίκες (3-1 Κρύα Βρυση, 2-1 Θύελλα Φιλώτα), έξι ήττες (1-2 Εθνικό Σερρών, 0-5 Καμπανιακό, 0-1 Έβρο Σουφλίου, 0-3 Άρη, 0-3 Νέστος, 0-1 Κοζάνη) και μια ισοπαλία 0-0 στο Κιλκίς με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου για την 14η αγωνιστική.

Ο Έβρος Σουφλίου που φάινεται να έχει πετάξει «λευκή πετσέτα» με τέσσερες συνεχόμενες ήττες, και 2 βαθμούς στους δέκα τελευταίους του αγώνες. Έχοντας μόλις 11 βαθμούς και να γευτεί την νίκη από την 9η αγωνιστική και το ντερμπι με τον Εθνικό στο Σουφλί, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει στον γειτονικό Λαγκαδα την ΑΠΕΛ, που επίσης βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού με 23 βαθμούς, δυο κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Θυμίζουμε στον πρώτο γύρο ο Έβρος είχε μείνει στο 0-0 με τον Λαγκαδά στην Ορεστιάδα. Η ομάδα του Έβρου σε δεκα εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπου πέρυσι ήτανε πολύ δυνατός, έχει τρεις ισοπαλίες με Νέστο, Γάζωρο και Κρύα Βρύση και επτά ήττες.

Όλες οι αναμετρήσεις πλην του Σαββατιάτικου και παραλίγο προς ματαιωση αγώνα λόγω δολιοφθοράς φίλων του ΠΑΟΚ στο βράδυ της Παρασκευής στο γήπεδο Αμπελοκήπων, όπου Άρης επικράτησε με 0-3 του Ηρακλή Αμπελοκήπων, θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: ΑΠΕ Λαγκαδά-Έβρος Σουφλίου, Εορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Καβάλα, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κοζάνη, Θύελλα Φιλώτα-Απόλλων Καλαμαριάς, Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Δράμας και από το Σάββατο Ηρακλής Αμπελοκήπων-Άρης 0-3. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου. Θυμίζουμε ότι ο Καμπανιακός θα κερδίσει στα χαρτιά τον Εθνικό Σερρών που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ