Από ένα (ξεχασμένο) ματς με την Ξάνθη πριν 14 χρόνια η τελευταία φορά που δέχτηκε δύο κόκκινες ο Ολυμπιακός (+video)

Ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ είδε δύο κόκκινες κάρτες στο ίδιο ματς σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2002 και μια μακρινή και… ξεχασμένη αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη!

Όπως σημειώνει το sdna, για να βρει κανείς ματς το οποίο ο Ολυμπιακός τελείωσε με 9 παίκτες έπρεπε να σκαλίσει πολύ βαθιά το αρχείο του. Τελικά υπάρχει τέτοιο παιχνίδι στον αιώνα που διανύουμε, αλλά όχι στην ίδια δεκαετία.

Συγκεκριμένα, για να βρει κανείς παιχνίδι με δύο κόκκινες των «ερυθρόλευκων» θα πρέπει να γυρίσει στις 10 Μαρτίου του 2002 και στο ματς της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» γυρίζουν το ματς από 1-0 σε 1-2 και στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι ξεφεύγει.

Στο 84ο λεπτό ο Ζιοβάνι αποβάλλεται από τον διαιτητή Μπριάκο με δεύτερη κίτρινη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Καρεμπέ δέχεται αντικείμενο από την εξέδρα και μετά έρχεται στα χέρια με παίκτη της Ξάνθης αντικρίζοντας κι αυτός την κόκκινη κάρτα, όπως και ο Αυστριακός Φρίζενμπιχλερ για τους Θρακιώτες.

Από εκείνο το ματς μεσολάβησαν 5.088 ημέρες ή 726 εβδομάδες ή 167 μήνες ή 13 χρόνια και 11 μήνες αν προτιμάτε, μέχρις ότου ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει και πάλι ματς ελληνικού πρωταθλήματος με 9 παίκτες, μόνο που αυτή την φορά δεν κατάφερε να το κερδίσει. Δείτε στο βίντεο τα στιγμιότυπα εκείνου του αγώνα…