ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Γυναικών στον τελικό που διευθύνει ο Μπέτμαν

Στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο χάντμπολ των γυναικών αφού ο ΠΑΟΚ και η Νέα Ιωνία θα είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο, το απόγευμα της Κυριακής στην Μίκρα, σε μια αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Ξανθιώτης διαιτητής Ανδρέας Μπέτμαν.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε με 24-15 του Αμύντα Αμυνταίου στον 1ο ημιτελικό του 14ου φάιναλ φορ και στις 16:00 της Κυριακής θα διεκδικήσει το 2ο τρόπαιο του μετά από αυτό που κέρδισε κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας το 2014 στη Βέροια. Ο αγώνας ωστόσο στιγματίστηκε από θλιβερά επεισόδισα, όταν οπαδικά στοιχεία άσχετα με το χάντμπολ εισέβαλαν στο γήπεδο, στο οποίο βρισκόταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ιδιοκτήτης της ΣΕΚΑΠ Ιβάν Σαββίδης.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ θα βρεθεί η Νέα Ιωνία που έχοντας την Μάγδα Κεπεσίδου κάτω από τα δοκάρια, δέχθηκε μόλις 18 γκολ από την Αναγέννηση Άρτας στον δεύτερο ημιτελικό ενώ έβαλε 30. Κάπως έτσι, η ομάδα της Νέας Ιωνίας προκρίθηκε στον τελικό για 10η φορά στην ιστορία της και θα διεκδικήσει την Κυριακή μέσα στην Θεσσαλονίκη το τέταρτο κύπελλο.

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου είπε: «Μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν το μέλημα μας ήταν να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι και να διαχειριστούμε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Κερδίσαμε μία ομάδα που την σεβόμαστε απεριόριστα και έχει προσφέρει πολλά στο γυναικείο χάντμπολ. Ο τελικός θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Η ομάδα που το θέλει περισσότερο θα κερδίσει».

Όπως προαναφέρθηκε, ο τελικός ξεκινά στις 16:00 και θα τον διευθύνει η κορυφαία θρακιώτικη σφυρίχτρα και ίσως η κορυφαία της χώρας στο άθλημα, ο Ανδρέας Μπέτμαν.