ΕΠΣ Έβρου: Αγγλικό σκορ με οκτώ γκολ στο σαββατιάτικο ματς της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα σε Μαϊστρο και Άλεξ

Ισόπαλες με το αγγλικό σκορ 4-4 αναδείχθηκαν οι ομάδες του ΑΟ Μαϊστρου και του Άλεξ στην μοναδική αναμέτρηση της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου που διεξήχθη το Σάββατο. Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή (αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές με ένα κλικ ΕΔΩ).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρασλή, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα για τον Μαϊστρο καθώς χημείωσε χατ τρικ. Απο τους φιλοξενούμενους κορυφαίος ήταν ο Σεργέι Αγγελακάκης που σημειώνοντας τέρματα στο 15′ και το 28′ αρχικά ισοφάρισε και στην συνέχεια έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, που προηγήθηκε μάλιστα με 1-3 στο 35′ με τέρμα του Καλυμνιού.

Ο ΑΟ Μαϊστρου, πρόλαβε πριν λήξει το ημίχρονο να μειώσει στο 39′ με τον μαρασλή και στο 64ο λεπτό ο ίδιος παίκτης πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα και ισοφάρισε σε 3-3. Το Άλεξ είχε την απάντηση και στο 75ο λεπτό προηγήθηκε με τον Καλαϊτζίδη, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και ισοφάρισαν σε 4-4 στο 89′. Για την ακρίβεια, δεν ισοφάρισαν αυτοί αλλά ο Κυζιρίδης, που έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Έτσι μετά από ένα άκρωβς χορταστικό παιχνίδι, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό μετά από αυτό το αγγλικό σκορ 4-4.