Συγχαρητήρια Χατζηνικολάου στους παίκτες Πανθρακικού αλλά και διαπίστωση: «Δύσκολη πλέον η παραμονή»!

Δύσκολη χαρακτήρισε πλέον την παραμονή στην κατηγορία ο Γιάννης Χατζηνικολάου, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττα του Πανθρακικού από τον Πλατανιά, που τον άφησε 9 ολόκληρους βαθμούς μακριά από Βέροια και Ατρόμητο, που νωρίτερα είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με ένα μεγαλοπρεπέστατο 0-0.

Ο προπονητής του Πανθρακικού στάθηκε στον τραυματισμό του Ίγκορ και στις εσωτερικές αλλαγές που έκανε μετά από αυτήν την εξέλιξη πριν από τν έναρξη του αγώνα, ενώ χαρακτήρισε «κρύο» το δεύτερο γκολ του Πλατανιά. Δεν παρέλειψε πάντως να αποδώσει μερίδιο για την αποτυχία και στην… τύχη.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, ελέγχαμε τον ρυθμό του Πλατανιά, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, αλλά ήμασταν άτυχοι σε μία δυο περιπτώσεις. Το πρώτο γκολ του Πλατανιά ήταν βέβαια πολύ καλό, αλλά και τυχερό γιατί το 1-0 έγινε μετά από αποκρούσεις και ένα ξαφνικό σουτ.

Από εκεί και πέρα η ψυχολογία μας άρχισε να πέφτει. Προσπαθήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε κάτι, κάναμε εσωτερικές αλλαγές, αλλά μας ήρθε ένα “κρύο” θα έλεγα γκολ και εκεί τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα.

Έγινε προσπάθεια από τα παιδιά και μπορώ να τους δώσω συγχαρητήρια γι’ αυτό που έδωσαν. Μετά τον τραυματισμό του Ίγκορ στο ζέσταμα, κάναμε εσωτερική αλλαγή για να μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό.

Μετά το 1-0 ρισκάραμε αρκετές φορές, παίξαμε ανοικτά, αλλά δεν μας ερχόταν η εύκολη φάση. Πολλές φορές την ελπίδα σου την κόβει και η τύχη και διάφοροι παράγοντες. Από εδώ και πέρα η παραμονή είναι πολύ πιο δύσκολη», είπε ο προπονητής, που ήταν εμφανός απογοητευμένος.