Super League: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και οι διαιτητές για τα Κ15, Κ17 και Κ20 Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα για τα πρωταθλήματα Κ15, Κ17 και Κ20, με τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο.

Για το πρωτάθλημα Κ20 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου (13/2) η τέταρτη της βαθμολογίας Ξάνθη υποδέχεται στα Πηγάδια τον δωδέκατο Αστέρα Τρίπολης με στόχο να συνεχίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Τσοπουλίδης, Τζεβελεκίδης και Βαμβακίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης. Ο αγώνας του Πανθρακικού με τον Πλατανιά αναβλήθηκε.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής περιλαμβανει τους αγώνες Ατρόμητος-Βέροια, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Καλλονή-Πανιώνιος, Παναιτωλικός-Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ-Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννενα-Παναθηναικός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Για το πρωτάθλημα Κ17 στον Β’ Όμιλο θα γίνουν εξ’ αναβολής αγώνες στο πλαίσιο της 2ης και 4ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου, όπου η τρίτη πλέον Ξάνθη αλλά με αγώνες λιγότερους υποδέχεται το Σάββατο (13/2) στα Πηγάδια στις 14.30 την ισόβαθμή της Βέροια με διαιτητές τους Ραβικάλη, Φερεσιαδη και Οικονομίδη της ΕΠΣ Δράμας.

Την Κυριακή (14/2) ο τελευταίος Πανθρακικός έχει δύσκολη αποστολή αφού ταξιδευει στην Θεσσαλονίκη, όπου στο γήπεδο των Νέων Επιβατών στις 13.00 θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μαμασούλας, Δασκουλίδης και Παγώνης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Αυτή την αγωνιστική (2η) ρεπό έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θα γίνει και ο αγώνας Ηρακλής-Παναιτωλικός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Για το πρωτάθλημα Κ15 στον Β’ Όμιλο θα πραγματοποιηθούν οι εξ’ αναβολής αναμετρήσεις για την 5η και 7η αγωνιστικής του δεύτερου γύρου, η τρίτη Ξάνθη υποδέχεται το Σάββατο (13/2) στα Πηγάδια στις 14.00 την Βέροια με διαιτητές τους Χορόζογλου, Μαρμαρίδη και Μπύρο από την ΕΠΣ Δράμας.

Την Κυριακή (7/2) ο τεταρτος και αισθητά ανεβασμένος Πανθρακικός ταξιδευει στην Θεσσαλονίκη όπου στο γήπεδο Μίκρας στις 12.30 θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, με διαιτητές τους Τσιαουσίδη, Βουκουρεσλή και Νταουκα από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ