Δύο μέτρα, δυο σταθμά: Άναβάλλονται λόγω αγροτών οι αγώνες στην Θράκη, πάνε κανονικά οι θρακιώτικες ομάδες στην Θεσσαλονίκη!!!

Τουλάχιστον ερωτηματικά προκαλούν οι τελευταίες αναβολές που ανακοίνωση η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης στα πρωταθλήματα της Α2 Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών λόγω των αγροτικών μπλόκων, που συνεχίζονται σε όλη την χώρα, την ώρα που στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την Βουλή, ένα από τα μεγαλύτερα σε όγκο αγροτικά συλλαλλητήρια εδώ και δεκαετίες.

Όπως έγραψε από το απόγευμα το ThrakiSportS, οι αναμετρήσεις της ΓΕΑ με τον Μακεδονικό και τη Νίκη Αιγινίου που είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», αναβλήθηκαν λόγω των αγρορικών κινητοποιήσεων.

Με άλλα λόγια, η ΕΟΠΕ έκρινε ότι οι ομάδες από την Θεσσαλονίκη και την Πιερία προφανώς θα είχαν πρόβλημα να μετακινηθούν στην Θράκη και να φτάσουν στην Αλεξανδρούπολη για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις και κατά συνέπεια, ανέβαλε τους αγώνες τους.

Ωστόσο προκαλεί εντύπωση ότι δεν κρίθηκε την ίδια ώρα ότι υπάρχει πρόβλημα να κάνουν οι ομάδες της Θράκης την ίδια διαδρομή, αλλά αντιστρόφως. Έτσι δεν ανακοινώθηκε καμία αναβολή στους αγώνες των άλλων δύο ομάδων της Θράκης που μετέχουν στην Α2!!!

Στους άνδρες η ΑΕ Κομοτηνής καλείται κανονικά να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να παίξει με τον Νέστωρα στους άνδρες, ενώ και στις γυναίκες η Νίκη Αλεξανδρούπολης καλείται να πάει στο Ασβεστοχώρι για να αντιμετωπίσει την Κυριακή την τοπική ομάδα.

Τώρα, πώς γίνεται να υπάρχει πρόβλημα να έρθουν ομάδες στην Θράκη από την Θεσσαλονίκη λόγω των αγροτικών μπλόκων στην Εγνατία Οδό και δεν υπάρχει πρόβλημα να πάνε οι θρακιώτικες ομάδες στην Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας αντιστρόφως την ίδια διαδρομή, είναι ένα ερώτημα.

Και επειδή φυσιολογικά δημιουργείται η αίσθηση των δύο μέτρων και δύο σταθμών, καλό θα ήταν να υπάρξει κάποια απάντηση από κάποιον αρμόδιο…