Η μεσολάβηση του Παπάζογλου στον Τοροσίδη για την ενίσχυση του αγώνα ζωής της Ντένιας

Μπορεί το βράδυ της Τρίτης να έγινε γνωστό ότι η  Ντένια Παράσχη, η 28χρονη από τη Ζάκυνθο η οποία πάσχει από σπάνιας μορφή καρκίνο στην καρδιά, θα ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στις ΗΠΑ προκειμένου να  υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, φαίνεται ότι υπήρξε εμπλοκή με το ταξίδι της κοπέλας στη Βοστώνη.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα  της Ζακύνθου ermisnews.grη διακομιδή της Ντένιας από το Ωνάσειο σε νοσοκομείο της αμερικανικής πόλης της Μασαχουσέτης εξελίχθηκε θρίλερ, καθώς ενώ υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι η Ντένια θα έφευγε, η πτήση αναβλήθηκε με την ελπίδα πάντα ότι θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Αιτία ήταν, σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα, η άρνηση του θεράποντος ιατρού του Νοσοκομείου να υπογράψει την αεροδιακομιδή στις ΗΠΑ και η συγκατάβαση του Ωνασείου να γίνει η επέμβαση στο καρδιοχειρουργικό κέντρο της Αθήνας.

Τελικά το πρόβλημα φάνηκε να λύνεται και σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, όπως μετέδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης, η Ντένια θα φύγει αλλά όχι με το κυβερνητικό αεροσκάφος αλλά με κανονική πτήση της γερμανικής εταιρείας Lufthansa. Η ανταπόκριση του κόσμου στην περιπέτειά της είναι τεράστια, το ποσό των 70.000 ευρώ έχει ήδη συγκεντρωθεί, αλλά ακόμα μεγαλύτερη δημοσιοποίηση έλαβε το θέμα μετά την γνωστή δήλωση του Βασίλη Τοροσίδη, ως αρχηγού της Εθνικής Ομάδας, ότι οι διεθνείς θα σταθούν στο πλευρό της και θα καλύψουν μέρος των εξόδων της θεραπείας της.

Αυτό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι ότι για να φτάσουμε στην δήλωση του Βασίλη Τοροσίδη χρειάστηκε η μεσολάβηση ενός… «πρώην Ξανθιώτη». Ο λόγος για τον αμυντικό του Παναιτωλικού Τάσο Παπάζογλου, από τους κολλητούς φίλους του Τόρο από την περίοδο που ήταν και οι δύο συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, που πέρυσι τέτοια εποχή είχε έρθει στην Skoda Ξάνθη από την Κύπρο (με την βοήθεια και του Τοροσίδη, σύμφωνα με κάποιες φήμες) και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι, συμβάλλοντας και αυτός από την πλευρά του στην επιτυχημένη πορεία της θρακιώτικης ομάδας ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως αποκαλύπτει το gazzetta, η κοπέλα του Τάσου Παπάζογλου κατάγεται από την Ζάκυνθο και γνωρίζει προσωπικά τη Ντένια με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί άμεσα ο νυν αμυντικός του Παναιτωλικού και τέως της Skoda. «Ολοι οι Ζακυνθινοί ευχαρίστησαν προσωπικά τον Τάσο Παπάζογλου για την κινητοποίησή του σε όλο τον ποδοσφαιρικό χώρο και κυρίως η κίνηση του φίλου του Βασίλη Τοροσίδη όπου μετά από έκκληση βοήθειας του Τάσου έκανε τα πάντα για να βοηθήσουν την Ντένια», αναφέρει το δημοσίευμα.