Αγωνίστηκαν και οι τρεις Θρακιώτες στην φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων απο την Ισπανία

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Εθνική ομάδα Παίδων απο την αντίστοιχη της Ισπανίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημ. Στ. Καλλιθέας και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ελλάδας για τους αγώνες της elite round του EURO (Γαλλία, 29/3-3/4/2016).

Το γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημείωσε ο Γαϊτανίδης στο 68′. Βασικοί ξεκίνησαν ο Κομοτηναίος αμυντικός του Ολυμπιακού Γιανναράκης και ο μέσος της Skoda Ξάνθη Ζουμπουλίδης, ως αλλαγή πέρασε με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Ξενιτίδης, ο οποίος μάλιστα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Γεωργόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη δύναμη του ποδοσφαίρου, την Ισπανία. Δοκιμάσαμε όλο το δυναμικό μας, ουσιαστικά αγωνιστήκαμε με δυο διαφορετικές 11άδες. Στο πρώτο ημίχρονο, οι αντίπαλοι μας ήταν καλύτεροι, ενώ στο δεύτερο καταφέραμε να ισορροπήσουμε το ματς. Αυτά τα φιλικά διεξάγονται για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα μας βοηθήσουν στην προετοιμασίας μας. Είδαμε τόσο τα πλεονεκτήματα, όσο και τα μειονεκτήματά μας. Συνολικά, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα φιλικό ματς με το Βέλγιο στα τέλη του Φλεβάρη. Στόχος όλων μας είναι να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να προκριθούμε στα τελικά της διοργάνωσης».

ΕΛΛΑΔΑ: Κίναλης (41΄ Χατζηεμμανουήλ), Βουτσάς (41΄ Μαρκουλάκης), Γιανναράκης, Δημητρίου (41΄ Ζερβόπουλος), Ζουμπουλίδης (41΄ Τσιμπούκας), Καμπετσής (41΄ Βοϊλης), Κατσούκης (41΄ Ξενιτίδης), Κωστανάσιος (41΄ Ματσαδές), Νεοφυτίδης (41΄ Γλέζος), Τζοβάρας (41΄ Γαϊτανίδης), Χατζηδίμπας