ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Τα ζευγάρια της δεύτερης φάσης και ο τρόπος διεξαγωγής της συνέχειας του παιδικού πρωταθλήματος

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του παιδικού πρωταθλήματος έγιναν γνωστές οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στη δεύτερη φάση. Αυτές είναι οι δύο πρώτες από τους τέσσερις ομίλους του πρωταθλήματος.

Η δεύτερη φάση αλλάζει τελείως, καθώς δεν σχηματίζεται νέος όμιλος, αλλά ο πρώτος του ενός ομίλου παίζει χιαστί με το δεύτερο του δίπλα ομίλου και η ομάδα που θα φτάσει στις δύο νίκες θα περάσει στην ημιτελική φάση. Πλεονέκτημα έδρας έχουν οι ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έτσι θα έχουμε τα ζευγάρια Α1-Β2, Β1-Α2, Γ1-Δ2 και Δ1-Γ2.

Η ημιτελική φάση θα γίνει με μονούς αγώνες νοκ άουτ σε ουδέτερη έδρα, ενώ σε ουδέτερη έδρα θα γίνουν και ο μεγάλος και μικρός τελικός που θα είναι επίσης ένας αγώνας νοκ άουτ. Ο νικητής του μεγάλου τελικού θα είναι ο νικητής του πρωταθλήματος και θα εκπροσωπήσει την ΕΚΑΣΑΜΑΘ στη δεύτερη φάση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΟΚ που θα διεξαχθεί από 4 έως 8 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και θα έχει αντιπάλους τους αντίστοιχους πρωταθλητές από την ΕΚΑΣΧ, την ΕΚΑΣΚΕΜ, την ΕΚΑΣΔΥΜ και την ΕΣΚΑΘ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της δεύτερης φάσης και η συνέχεια του πρωταθλήματος:

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ

Ε1 Πανσερραϊκός – Ε.Κ. Καβάλας

Ε2 Τιτάνες Δράμας – Ίκαροι Σερρών

Ε3 Ασπίδα Ξάνθης – ΑΕ Κομοτηνής

Ε4 Αίας Κομοτηνής – ΓΑΣ Κομοτηνή

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

ΣΤ1 Νικητής Ε1 – Νικητής Ε3

ΣΤ2 Νικητής Ε2 – Νικητής Ε4

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Νικητής Στ1 – Νικητής ΣΤ2

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Ηττημένος ΣΤ1 – ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ Στ2