Ο Καβαρατζής ανακάλυψε ότι το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη φυλάσσεται από δύο Εβρίτες Ευζωνους!

Τον Σταύρο Καβαρατζή στον αθλητικό χώρο τον γνωρίζουν οι περισσότεροι από την δραστηριότητά του στον χώρο του βόλεϊ, ως παλαίμαχος αθλητής αλλά και ως προπονητής στην Θύελλα Φερών και μέλος στην Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

Ακόμα περισσότεροι ίσως τον γνωρίζουν από την πολιτική του δραστηριότητα, καθότι αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΑΜ-Θ και υποψήφιος Περιφερειάρχης στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και γνωστό στέλεχος επί χρόνια της ΝΔ.

Με την πολιτική του ιδιότητα λοιπόν, ο Σταύρος Καβαρατζής επισκέφθηκε την Αθήνα, βρέθηκε με τον Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ  Λευτέρη Αυγενάκη ενώ επισκέφτηκε και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος.

Εκεί διαπίστωσε να φυλούν σκοπιά δύο Εβρίτες: ο Γιάννης Τασάκος από τον Μαΐστρο και ο Θάνος Μανδήλας από τον Δορίσκο. Όπως γίνεται αντιληπτό, έσπευσε να τους βγάλει φωτογραφίες αλλά και να κοινοποιήσει το γεγονός στο facebook, γεγονός που καταγράφηκε από το radiomax.

O Καβαρατζης γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Αυτή τη στιγμή το ιερό μνήμα του άγνωστου στρατιώτη φυλάσσουν δύο εύζωνες από τον Έβρο μας, οι γίγαντες Γιάννης Τασάκος από τη Μαΐστρο και ο Θάνος Μανδήλας από τον Δορίσκο, μπράβο παιδιά, μας κάνετε υπερήφανους».

kavaratzis-evzonoi

 width= width=