Βρήκε νέα στέγη ο πρώην «μπόμπερ» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Λούκα Σούλιαγιτς

Τοn νέο επαγγελματικό σταθμό της καριέρας του βρήκε ο  Μαυροβούνιος πρώην άσος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Λούκα Σούλιαγιτς, ο οποίος στον αγώνα της προπαραμονής των Χριστουγέννων με την Ορεστιάδα αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της ομάδας του Έβρου, αφού στην συνέχεια λύθηκε το συμβόλαιό του λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών και βρέθηκε ο αντικαταστάτης του στο πρόσωπο του βραζιλιάνου Ιγκορ Γκουιλέν.

Μετά λοιπόν το σύντομο (όπως αποδείχθηκε) πέρασμά του από την Αλεξανδρούπολη, ο 29χρονος πανύψηλος παίκτης (2.08μ) θα συνεχίσει την καριέρα του στις κοσμοπολίτικες Κάννες, όπου θα αντικαταστήσει τον άτυχο διεθνή 31χρονο Σέρβο μπλοκέρ, Ντέγιαν Ράντιτς, που τραυματίστηκε. Δεν θα έχει πάντως πρόβλημα προσαρμογής, αφού προπονητής είναι ένας Σέρβος, ο Ιγκόρ Κολάκοβιτς, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα συνεννόησης μαζί του.

Ο Σούλιαγιτς θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας της Κυανής Ακτής για το υπόλοιπο της σεζόν, με τις Κάννες όχι μόνο να ενισχύουν έτσι το κέντρο τους, αλλά να αποκτούν και  μία καλή επιθετική λύση στη διαγώνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λούκα Σούλιαγιτς επιστρέφει στην Γαλλία έπειτα από 6 χρόνια.