ΕΠΣ Έβρου: Στη σέντρα την Τετάρτη για εξ αναβολής αγώνα Δόξα Στέρνας και Ένωση Οινόης

Μπορεί ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου να πήρε αναβολή δύο εβδομάδων, όπως ήδη από το βράδυ του Σαββάτου αποκάλυψε το ThrakiSportS, ωστόσο θα υπάρχει αγωνιστική δράση για την ΕΠΣ Έβρου αυτήν την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Δόξα Στέρνας – Ένωση Οινόης για τον Βόρειο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας, που είχε αναβληθεί πριν δυόμισι εβδομάδες λόγω του θανάτου ενός νέου παιδιού στο χωριό της Στέρνας, το σπίτι του οποίου ήταν δίπλα στο γήπεδο και ο οποίος έπαιζε παλιότερα στην γηπεδούχο ομάδα και είχε συγγενική σχέση με πολλούς από τους παίκτες της.

Η αναμέτρηση αναβλήθηκε τότε λόγω πένθους με την συγκατάθεση της ΕΠΣ και του φιλοξενούμενου σωματείου και η εκκρεμότητα θα λυθεί τοπ μεσημέρι της Τετάρτης, με ώρα έναρξης στις 3.00. Η αναμέτρηση έχει μεγάλη βαθμνολογική σημασία, αφού μετά από 13 αγωνιστικές η Οινόη αν νικήσει θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας φτάνοντας τους 28 βαθμούς.

Αυτήν την στιγμή στην κορυφή είναι η Θύελλα Κυπρίνου, που έχει επίσης 28 πόντους αλλά κινδυνεύει με τιμωρία λόγω της μη παρουσίας της στο γήπεδο στον αγώνα με τη Νέα Βύσσα, αλλά στα… αγροτικά μπλόκα. Το Νεοχώρι έχει 26 πόντους, η Οινόη με τον Ακρίτα Νέας Βύσσας από 25 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Δόξα Στέρνας είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας με μόλις 11 πόντους.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ