Βαρύ πένθος στην οικογένεια Μάριου Γκιούρδα – Βρέθηκε στον Έβρο για την κηδεία του πατέρα του…

Για την κηδεία του πατέρα του, που έφυγε από την ζωή ξαφνικά την περασμένη εβδομάδα και τον σκέπασε η εβρίτικη γη την Παρασκευή, βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη ο Μάριος Γκιούρδας.

Ο φακός του ThrakiSportS τον «αιχμαλώτισε» στην εξέδρα του «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» το απόγευμα της Κυριακής, να παρακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Volley League.

Αυτό που ωστόσο δεν ήξερε ο πολύς κόσμος ήταν ο λόγος της παρουσίας του στον Έβρο, παρόλο που όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, δεν έδειχνε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ήταν λιγομίλητος, είδε μέρος του αγώνα και αποχώρησε χωρίς δηλώσεις από το γήπεδο.

Όπως έγινε γνωστό, δυο ημέρες πιο πριν, ο Μάριος Γκιούρδας είχε βρεθεί στην κηδεία του πατέρα του. Παρά το βαρύ πένθος όμως, δεδομένης της παρουσίας του στην Αλεξανδρούπολη, βρέθηκε στο ντέρμπι του Εθνικού με τον ΠΑΟΚ, όπως θα επιθυμούσε και ο «κυρ Στέλιος».

Ο μπαμπάς του Μάριου Γκιούρδα, μία από τις αγαπημένες φιγούρες της πόλης, έδινε σταθερά το παρών στους αγώνες του Εθνικού και γενικά παρακολουθούσε και στήριζε τις ομάδες της πόλης, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, όσο του το επέτρεπαν οι άλλες υποχρεώσεις του.

Ο Στέλιος Γκιούρδας έφυγε από την ζωή την περασμένη εβδομάδα, σε ηλικία 82 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με τον οργανισμό του να μην αντέχει στον ιό που προσβλήθηκε στην παραμονή του.

Η κηδεία έγινε την Παρασκευή, ωστόσο όλα έγιναν τόσο ξαφνικά που ακόμα και στενοί φίλοι του Μάριου από τον χώρο του βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη πληροφορήθηκαν το δυσάρεστο νέο μετά την κηδεία, με αποτέλεσμα αρκετοί να μην μπορέσουν καν να τον συλλυπηθούν…