Super League: Απομακρύνθηκε η σωτηρία για Πανθρακικό μετά τις νίκες Βέροιας και Ατρομήτου…

Ό,τι χειρότερο ήταν για τον Πανθρακικό τα αποτελέσματα στα απογευματινά παιχνίδια της Κυριακής για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες που θεωρητικά κυνηγούν οι Κομοτηναίοι, η Βέροια και ο Ατρόμητος προχώρησαν με νίκες απέναντι σε Καλλονή και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Ετσι έμεινε δώρο άδωρο ο βαθμός που πήρε ο Πανθρακικός στη Λιβαδειά. Η διαφορά πριν την 21η αγωνιστική ήταν στους 6 βαθμούς. Πλέον είναι στους οκτώ.

Και απομένουν οκτώ μόλις στροφές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Η Βέροια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προηγήθηκε μόλις στο 15′ με το γκολ του Μαγέφσκι, έχασε πέναλτι στο 32′ με τον Δαύκο να νικά δύο φορές τον Ναζλίδη και… καθάρισε τη νίκη στο 87′, με τον Ανάκογλου να κάνει το 2-0, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με τους γηπεδούχους.

Ο Ατρόμητος του Τραϊανού Δέλλα πλήγωσε από την πλευρά του την πρώην ομάδα του Τράι, την ΑΕΚ, σταματώντας ένα σερί εννιά νικών που είχαν οι κιτρινόμαυροι σε όλες τις διοργανώσεις, χάρη στο τέρμα του Μπρίτο στο 53ο λεπτό.

Ο αγώνας σημαδεύθηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και ορισμένων οπαδών του Ατρομήτου αμέσως μετά τη λήξη του. Η ουσία όμως είναι ότι Ατρόμητος και Βέροια έφτασαν τους 22 βαθμούς, ενώ ο Πανθρακικός είναι στους 14 πόντους και η Καλλονή τελευταία, στους 10…