LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνής και Αγία Βαρβάρα – Ασπίδα Ξάνθης

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνής και Αγία Βαρβάρα – Ασπίδα Ξάνθης, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής, μαθαίνει και από την Καβάλα και το κλειστό των Ποταμουδίων όλες τις πληροφορίες και μεταδίδει…

Ώρα 16:15 Καλησπέρα από την Κομοτηνή. Δεύτερο ντέρμπι της Κομοτηνής στην ιστορία των εθνικών πρωταθλημάτων το οποίο θα παρακολουθήσουμε μαζί, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση και για το σπουδαίο και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Ασπίδα Ξάνθης με αντίπαλο την Αγία Βαρβάρα.

Ώρα 16:30 Πριν ξεκινήσουμε να πούμε ότι τη σημερινή μετάδοση των δύο αγώνων προσφέρουν οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη”, με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, έδρα στον Ίασμο Ροδόπης και… παράδοση από το 1927. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους τους πλέον όχι μόνο για τον καθημερινό σας άρτο αλλά και για καφέ και όμορφα γλυκίσματα, Επίσης, είναι η ιδανικότερη επιλογή και για να αναλάβουν το κέτερινγκ στις ομορφότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όπως γιορτές, βαφτίσεις κλπ (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:45 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

‘Ωρα 17:00 Ακόμα, την live μετάδοση των αναμετρήσεων προσφέρει  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

‘Ωρα 17:15 Τέλος να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά της για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο στο οποίο υπάρχει ενημέρωση και αποκαλυπτικό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες της Θράκης.

Ώρα 17:30 Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Ασπίδα Ξάνθης, η οποία κέρδισε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής η ΧΑΝΘ και έμεινε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία. Μόνο μειονέκτημα ότι ή ομάδα της Ξάνθης δεν κάλυψε τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου, αν και κατά τη διάρκεια του αγώνα το είχε κάνει πολλές φορές.

Ώρα 17:35 Από μεγάλη εκτός έδρας νίκη προέρχεται και ο ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος κέρδισε στη Θεσσαλονίκη την Αρετσού. Αντίθετα η ΑΕ Κομοτηνής ηττήθηκε εντός έδρας από τους Ικάρους Σερρών, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία, σε ένα παιχνίδι πάντως με πολλά νεύρα και πολλά λάθη από τους παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής.

Ώρα 17:40 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής έχει ως εξής: Αγία Βαράρα – Ασπίδα Ξάνθης, Ίκαροι Σερρών – Χαλκηδόνα, ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνής, Γαλάτιστα – Αρετσού, Ζέφυρος – Ελευθερούπολη, Γέφυρα – ΒΑΟ, ΧΑΝΘ – Ορφέας Νέου Σκοπού.

Ώρα 17:48 Διαιτητές στην Κομοτηνή είναι οι Θεοδώρου και Κουκουλεκίδης από το Σύνδεσμό Θεσσαλονίκης, ενώ στην Καβάλα διαιτητές είναι οι Τσιρτσιμάλης και Μαραθιώτης επίσης από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

Ώρα 17:54 Στους αγώνες του πρώτου γύρου είχαμε Ασπίδα Ξάνθης – Αγία Βαρβάρα 76-65 και ΑΕ Κομοτηνής – ΓΑΣ Κομοτηνή 59-80.

Ώρα 17:58 Όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου έτσι και τώρα το κλειστό της Κομοτηνής είναι σχεδόν κατάμεστο.

Ώρα 18:00 Πεντάδα για την Ασπίδα Ξάνθης οι Κουτσογιάννης, Κουμπάνης, Χατζημιχαηλίδης, Παπαδάκης και Στεφανίδης.

Ώρα 18:05 Τώρα ξεκινάει το παιχνίδι στην Κομοτηνή. Για τον ΓΑΣ Κομοτηνή ξεκινάνε οι Λεχούδης, Καραμπέκης, Μπεκρής, Καλαντζής και Χαλήλ, ενώ για την ΑΕ Κομοτηνής οι Σταματέλος, Βάκρινος, Κουτσοβασίλης, Θεοδωρίδης και Σιμάκης.

Ώρα 18:13 5΄44΄΄ πριν το τέλος της πρώτης περιόδου και η ΑΕ Κομοτηνής προηγείται με 7-13, ξεκινώντας πιο δυνατά το παιχνίδι.

Ώρα 18:22 Τέλος της πρώτης περιόδου στην Καβάλα, με την Ασπίδα να βρίσκεται πίσω στο σκορ με πέντε πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Αγία Βαρβάρα – Ασπίδα Ξάνθης 19-14.

Ώρα 18:25 Τέλος της πρώτης περιόδου και στην Κομοτηνή, με την ΑΕ Κομοτηνής να προηγείται με πέντε πόντους σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με υψηλό σκορ. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνή 22-27.

Ώρα 18:35 Πέντε λεπτά για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνής 28-30.

Ώρα 18:45 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ έχοντας βελτιώσει πολύ την άμυνα του να προηγείται με τέσσερις πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνής 37-33.

Ώρα 18:47 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην Καβάλα, με την Ασπίδα να βρίσκεται πίσω στο σκορ με εφτά πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Αγία Βαρβάρα – Ασπίδα Ξάνθης 34-27.

Ώρα 18:51 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι η μετάδοση αυτή είναι από τους “ξηρούς καρπούς Σβυντρίδη” τους “Θρακιώτικους Φούρνους Λεχούδη” που έχουν καταστήματα σε Ξάνθη και Κομοτηνή αλλά και παράδοση από το 1927, την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο και  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”.

Ώρα 19:07 Πέντε λεπτά για το τέλος της τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνής 46-44.

Ώρα 19:18 Τέλος της τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να προηγείται με εννέα πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνής 59-50.

Ώρα 19:19 Τέλος της τρίτης περιόδου και στην Καβάλα, με την Ασπίδα να γυρίζει το παιχνίδι και να προηγείται με έξι πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Αγία Βαρβάρα – Ασπίδα Ξάνθης 45-51.

Ώρα 19:28 Πέντε λεπτά ακόμα στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνής 68-55.

Ώρα 19:34 Τρία λεπτά ακόμα στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνής 68-61.

Ώρα 19:41 Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή, που βρίσκει τον ΓΑΣ δίκαια νικητή. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνής 77-67.

Ώρα 19:49 Τέλος του αγώνα και στην Καβάλα, με την Ασπίδα να γνωρίζει την ήττα από την Αγία Βαρβάρα, έχοντας πολλά παράπονα για τη διαιτησία. Τελικό αποτέλεσμα: Αγία Βαρβάρα – Ασπίδα Ξάνθης 65-63.

Ωρα 19:52 Θυμίζουμε ότι την μετάδοση των αγώνων προσέφεραν οι “ξηροί καρπούς Σβυντρίδη”  η εβδομαδιαία εφημερίδα «Θρακική Αγορά» με το μεγάλο αθλητικό της ένθετο,  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά, οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη” με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη και… παράδοση από το 1927. Ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να έχετε πρώτοι άμεσα ενημέρωση για για το ντέρμπι της Κομοτηνής και για την ήττα της Ασπίδας. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθούν ρεπορτάζ από όλα τα ματς και φυσικά σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία…