LIVE από τα Πηγάδια ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης: Π. Μελάς Κουτσού – Αναγέννηση Θαλασσιάς 0-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τον τελικό του 38ου Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα σε Παύλο Μελά Κουτσού και Αναγέννηση Θαλασσιάς. Οι Νεκτάριος Αμποβιανίδης και Γιώργος Μαυρίδης βρίσκονται στο Skoda Xanthi Arena και μεταδίδουν…

Καλησπέρα. Μεγάλος τελικός σήμερα για την ανάδειξη του κυπελλούχου της ΕΠΣ Ξάνθης και για τις επόμενες ώρες θα είμαστε μαζί σας για να σας μεταφέρουμε λεπτό προς λεπτό όσα θα συμβούν στην σημαντική αυτή αναμέτρηση, που φιλοξενείται στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων της Skoda, στα Πηγάδια

Ωρα 14:35 Τέταρτος τελικός στην ιστορία και των δύο διεκδικητών του τίτλου, Δύο κατακτήσεις μετρά στις τρεις προηγούμενες συμμετοχές η ομάδα του Κουτσού, χωρίς τίτλο είναι η ομάδα της Θαλασσιάς που ηττήθηκε και στους τρεις προηγούμενους τελικούς.

Ωρα 14:39 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ “El Clasico”, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του “El Clasico” στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 14:42 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 14:45 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το πρακτορείο του ΟΠΑΠ “ΑΡΣΕΝΗΣ” που βρίσκεται στην Ανδρέου Δημητρίου και Καβάλας 9 γωνία. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αλλά και να μπορέσετε σε ευχάριστο χώρο να σχολιάσετε τις εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης αλλά και γενικότερα τα αθλητικά δρώμενα

Ωρα 14:48 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι το “BEER HOUSE”, το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:51 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια της ταβέρνας “ΤΟ ΚΤΗΜΑ” που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:55 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χριστόδουλος Μπουραζάνης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη, Ιρφάν Οτουζμπίρ με τέταρτο τον Απόστολο Χρυσέλη. Αναπληρωματικός διαιτητής είναι ο Βασίλης Ουζουνίδης,

Ωρα 14:57 Στην αποστολή του Παύλου Μελά ο Σάκης Καρασερίδης θα έχει και τους 23 ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ η ομάδα. Αναλυτικά στην αποστολή του Παύλου Μελά θα είναι οι: Βιττής(τφ), Τζικάκης(τφ), Γκιαουράκης(τφ), Αρκούδας, Κουμψάκης, Καλτσίδης, Κωνσταντινίδης, Μπάτζιος, Πορφυράκης, Παράσχου, Μπίρτσης, Σίμος, Χαλίλ Ιμπράμ, Χατζηνίκος, Μιχαηλίδης, Ναστούλης, Λαζαρίδης, Κούτρας, Γκίνης, Αμβροσιάδης, Τσαριτσάκης, Παπαδόπουλος Αχ., Πανδράκης,

Ωρα 14:59 Στην αποστολή της Αναγέννησης  Θαλασσιάς ο Γιάννης Αποστολίδης επέλεξε να είναι οι: Περπερής(τφ), Ηλιάσκος(τφ), Σπυριάδης(τφ), Κελλίδης, Μαντζαρίδης, Σαρηγιαννίδης Αλ., Μπαϊρακταρίδης, Κοτζάκελης, Τουργαίδης Κ., Χατζηπαρασκευάς, Πεντεζίδης Παν., Τουργαίδης Στ., Κιαχίδης, Σαρηγιαννίδης Πετρ., Καζάκης, Πεντεζίδης Πετρ., Κοτζακελίνης, Αβερόπουλος, Δελητζόγλου, Καζάκος, Παπαδόπουλος Β., Τσάκαλος,  Παπαδημητρίου, Γιαννακούδης, Κυριακίδης, Σταύρου

Ωρα 15:01 Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα υπάρχει τελετουργικό οπού οι δύο ομάδες θα βραβεύσουν ανθρώπους που έχουν προσφέρει στους δύο συλλόγους. Ο Παύλος Μελάς θα βραβεύσει τους Ανδρέα Γκλαβίνη και Γιώργο Γκοντόλια, η Αναγέννηση Θαλασσιάς θα τιμήσει τον παλιό της προπονητή Τάσο Κελλίδη, τον οποίο είχε στην άκρη του πάγκου και στους τρεις προηγούμενους τελικούς που μετείχε.

Ωρα 15:04 Ο πρόεδρος του Παύλου Μελά Δημήτρης Καραμανώλης κλήθηκε να βραβεύσει τον Γιώργο Γκοντόλια.

Ωρα 15:06 Σειρά έχει ο πρώην πρόεδρος του Παύλου Μελά Ανδρέας Γκλαβίνης, στην προεδρία του οποίου το Κουτσό κατέκτησε δύο Κύπελλα. Την βράβευση θα κάνει ο Ξανθιώτης πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ωρα 15:08 Πριν την βράβευση ο Γιώργος Γκιρτζίκης έκανε χαιρετισμό. ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα της Skoda Ξάνθη για τη μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η Skoda Ξάνθη δεν πεθαίνει γνωρίζοντας την αποθέωση απο τον αρκετό κόσμο που βρίσκεται στις εξέδρες των Πηγαδίων.

Ωρα 15:11 Ακολούθησε η βράβευση απο πλευράς Θαλασσιάς με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Χατζημωυσιάδη να τιμά τον παλαιό προπονητή του συλλόγου Τάσο Κελλίδη.

Ωρα 15:14 Γεμίζουν σιγά σιγά οι εξέδρες των Πηγαδίων και στις τρεις θύρες που είναι ανοικτές.

Ωρα 15:20 Αυτή την στιγμή διαφορετικό τόνο δίνει στον τελικό ο χορευτικός σύλλογος Κουτσού.

Ωρα 15:23 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Για τον τυπικά γηπεδούχο ο Σάκης Καρασερίδης επέλεξε τους: Βιττής, Σίμος, Κουμψάκης, Παράσχου, Μπάτζιος, Αρκούδας, Μπίρτσης, Καλτσίδης, Χατζηνίκος, Λαζαρίδης και Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού.

Ωρα 15:25 Για την Αναγέννηση Θαλασσιάς ο Γιάννης Αποστολίδης επέλεξε τους: Περπερή, Κελλίδη, Μαντζαρίδη, Σαρηγιαννίδης Αλ., Μπαϊρακταρίδης, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Σαρηγιαννίδης Π., Χριστοφορίδης, Καζάκης και Πεντεζίδης Πετρ.

Ωρα 15:27 Στον πάγκο για το Κουτσό είναι οι: Κούτρας, Πορφυράκης, Μιχαηλίδης, Τζικάκης, Γκίννης, Κωνσταντινίδης, Ναστούλης.

Ωρα 15:29 Στον πάγκο για την Αναγέννηση είναι οι: Κιαχίδης, Χατζηπαρεασκευάς, Κοτζάκελης, Ηλιάσκος, Πεντεζίδης Παν., Κοτζακελίνης, Δελητζόγλου.

Ωρα 15:30 Οι δύο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο συνοδεία της μπάντας του στρατού, όλο το γήπεδο όρθιο για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου

1′   Έναρξη του αγώνα

6′  Γκολ για την Θαλασσιά. Από τα αποδυτήρια σχεδόν ξεκινά με τέρμα η Αναγέννηση με πλασέ από κοντινή απόσταση του Καζάκη. Παύλος Μελάς Κουτσού – Αναγέννηση Θαλασσιάς 0-1

22′ Κίτρινη κάρτα στον Π.  Σαρηγιαννίδη για δυνατό μαρκάρισμα.

25′ Εκτέλεση φάουλ από τον Λαζαρίδη η κεφαλιά του Μπίρτση πέρασε άουτ.

28‘ Κίτρινη κάρτα στον Μπαϊρακταρίδη.

29′ Κίτρινη κάρτα στον Στέλιο Τουργαΐδη. Τρεις συνολικά για την ομάδα της Θαλασσιάς.

30′ Μισή ώρα αγώνα με τον ρυθμό να έχει πέσει και αρκετές δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

32′ Σουτ του Πέτρου Σαρηγιαννίδη έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε επάνω από τα δοκάρια.

38′ Δεύτερο γκολ για την Αναγέννηση Θαλασσιάς με σκόρερ ξανά τον Γιάννη Καζάκη με σουτ. Π. Μελάς Κουτσού – Αναγέννηση Θαλασσιάς 0-2.

45′ Ένα λεπτό ο επιπλέον χρόνος καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου.

45+1′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ξεκάθαρο προβάδισμα δύο τερμάτων έχει πάρει η Αναγέννηση. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Παύλος Μελάς Κουτσού – Θαλασσιά 0-2

Ωρα 16:19 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ “El Clasico”, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του “El Clasico” στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 16:22 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:24 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το πρακτορείο του ΟΠΑΠ “ΑΡΣΕΝΗΣ” που βρίσκεται στην Ανδρέου Δημητρίου και Καβάλας 9 γωνία. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αλλά και να μπορέσετε σε ευχάριστο χώρο να σχολιάσετε τις εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης αλλά και γενικότερα τα αθλητικά δρώμενα

Ωρα 16:26 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι το “BEER HOUSE”, το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:28 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια της ταβέρνας “ΤΟ ΚΤΗΜΑ” που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:43 Έναρξη δευτέρυ ημιχρόνου χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

46′  Εναρξη δευτέρου μέρους.

53′ Κίτρινη κάρτα στον Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού για σκληρό μαρκάρισμα.

54′ Πρώτη αλλαγή για τον Π. Μελά Κουτσού στη θέση του Μπάτζιου ο Μιχαηλίδης.

55′ Πρώτη αλλαγή και για την ομάδα της Θαλασσιάς, στη θέση του Ματζαρίδη ο Κοτζάκελης.

60′ Συμπληρώσαμε μία ώρα αγώνα στο γήπεδο των Πηγαδίων. Η Αναγέννηση έχει κόψει το ρυθμό της θέλοντας να διατηρήσει το προβάδισμα με τους παίκτες του Παύλου Μελά να προσπαθούν να ξαναμπούν στο ματς χωρίς όμως να καταφέρνουν να γίνουν απειλητικοί.

65′ Κίτρινη κάρτα στον Καζάκη.

66′ Κίτρινη κάρτα στον Κελίδη.

68′ Ο Λαζαρίδης εκτέλεσε το φάουλ από πολύ μακρινή απόσταση με τον τερματοφύλακα της Θαλασσιάς, Περπερή να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.

69′ Ωραία προσπάθεια από τους παίκτες της Θαλασσιάς με τον Πεντεζίδη να γίνεται ο αποδέκτης της τελευταίας πάσας και να σουτάρει από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Βίττη και να καταλήγει άουτ.

70′ Αλλαγή για τη Θαλασσιά, στη θέση του Πέτρου Πεντεζίδη ο Χατζηπαρασκευάς.

72′ Δυνατό σουτ του Στ. Τουργαΐδη η μπάλα έφυγε επάνω από τα δοκάρια.

75′ Ο Χριστοφορίδης βγήκε στην αντεπίθεση και τροφοδότησε τον επερχόμενο Κοτζάκελη με τον τελευταίο να σουτάρει άουτ. Πιέζει για το τρίτο γκολ η Θαλασσιά.

76′ Αλλαγή για την ομάδα του Κουτσού. Στη θέση του Καλτσίδη ο Γκίννης.

79′ Κλείνει τις αλλαγές η ομάδα της Αναγέννησης. Ο σκόρερ Καζάκης περνάει καταχειροκροτούμενος εκτός αγωνιστικού χώρου, στη θέση του ο Κοτζακελίνης.

82′ Κλείνει τις αλλαγές και η ομάδα του Κουτσού με τον Χατζηνίκο να περνάει εκτός και να μπαίνει στο παιχνίδι ο Πορφυράκης.

90′ Τρία λεπτά ο επιπλέον χρόνος καθυστερήσεων.

90+3′ Τέλος του τελικού! Ο διαιτητής Χριστόδουλος Μπουραζάνης σφυρίζει τη λήξη του αγώνα. Η Αναγέννηση Θαλασσιάς με τη νίκη 2-0 επί του Παύλου Μελά Κουτσού φτάνει στην κατάκτηση του τροπαίου, για πρώτη φορά στην ιστορία της! Τελικό αποτέλεσμα: Παυλος Μελάς Κουτσού – Αναγέννη Θαλασσιάς 0-2

Ωρα 17:23 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσέφερε το καφέ μπαρ “El Clasico”, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του “El Clasico” στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 17:25 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσέφερε ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:27 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσέφερε το πρακτορείο του ΟΠΑΠ “ΑΡΣΕΝΗΣ” που βρίσκεται στην Ανδρέου Δημητρίου και Καβάλας 9 γωνία. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αλλά και να μπορέσετε σε ευχάριστο χώρο να σχολιάσετε τις εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης αλλά και γενικότερα τα αθλητικά δρώμενα

Ωρα 17:29 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης ήταν το “BEER HOUSE”, το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 17:32 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη ήταν η βοήθεια της ταβέρνας “ΤΟ ΚΤΗΜΑ” που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Η Αναγέννηση Θαλασσιάς είναι κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης για την σεζόν 2015-2016. Σε λίγο πλήρες ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ του μεγάλου τελικού…