Οι δηλώσεις Χατζηνικολάου και Μάντζιου μετά την ισοπαλία Λεβαδειακού – Πανθρακικού

Στο ρίσκο που πήρε ο Πανθρακικός απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην ψυχολογική ώθηση που θα δώσει στους παίκτες του ο βαθμός, βάσει του πως εξελίχθηκε το παιχνίδι στη Βοιωτία.

«Ερχόμενοι εδώ ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που μεσοεπιθετικά τουλάχιστον, ειδικά τον τελευταίο καιρό με τις προσθήκες, είναι πάρα πολύ καλή και θα έπρεπε να κλείσουμε όσο το δυνατόν τους χώρους για να μην έχουμε πρόβλημα.
Ο Λεβαδειακός είχε την κατοχή της μπάλας, όμως εκτός από κάποια στημένα δεν κινδυνεύσαμε σε άλλη στιγμή, παρά μόνο όταν έγινε η φάση του πέναλτι και μείναμε με λιγότερο παίκτη. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την τακτική μας, να μαρκάρουμε λίγο περισσότερο και να το παίξουμε όλα για όλα μήπως ερχόταν η ισοφάριση.
Εκτός από την ισοφάριση είχαμε κι άλλη μία καλή φάση με τον Ίγκορ, που αν ισοφαρίζαμε θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ίσως μας έδινε την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Ο βαθμός, εκτός από το ότι ξεκολλάμε από τη βαθμολογία, θα δώσει τόνωση και μία καλή ψυχολογία στα παιδιά για τη συνέχεια.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λεβαδειακό για τη φιλοξενία του και να ευχαριστήσω γι’ άλλη μια φορά τους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλανε απέναντι σε μία καλά οργανωμένη ομάδα»
, είπε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Από την πλευρά του, ως «αυτοκτονία» χαρακτήρισε την ισοπαλία, βάσει της εξέλιξης του ματς, κόντρα στην παλιά του ομάδα, τον Πανθρακικό ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως το αποτέλεσμα ήταν κακό και ότι η ομάδα του ήταν εμφανώς καλύτερη από τον αντίπαλο.

Αναλυτικά: «Σήμερα αυτοκτονήσαμε σαν ομάδα, είχαμε ένα παιχνίδι στα χέρια μας και μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.  Δυστυχώς, μετά το γκολ που πετύχαμε, ήταν σαν να γύρισε ο διακόπτης και συναγωνιζόμασταν ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη. Υπήρχε μία απίστευτη νευρικότητα στην ομάδα, μετά το πέναλτι, με το γκολ που προηγηθήκαμε, δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο. Είναι κακό αποτέλεσμα, όταν προηγείσαι και ο αντίπαλος παίζει με δέκα παίκτες, δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όπως είπα, είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας.
Παρά το γεγονός ότι ξεκινήσαμε καλά και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά μετά το γκολ, όπως είπα και πριν, δεν μπορώ να καταλάβω και να εξηγήσω τι έγινε και κάναμε τόσα απίστευτα λάθη και δεχτήκαμε ένα λάθος από κόντρες, όμως από τον αντίπαλο δεν απειληθήκαμε ποτέ. Πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα και να δουλέψουμε για τη συνέχεια».