Ενδοσχολικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ στα… διαλείμματα στο 2ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Εθνικό

Με τη στήριξη του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ξεκίνησε την Πέμπτη το 1ο Ενδοσχολικό Τουρνουά Πινγκ Πονγκ που συνδιοργανώνεται με το 2ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Το συγκεκριμένο τουρνουά διεξάγεται στο πλαίσιο του μαθήματος της φυσικής αγωγής (της γυμναστικής δηλαδή) και η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός ότι τα παιχνίδια (μεικτές ομάδες κοριτσιών και αγοριών, μαθητών και  μαθητριών Λυκείου των 5 ατόμων) θα διεξάγονται στο χρονικό διάστημα του διαλείμματος.

Στόχος μεταξύ άλλων είναι το ομαδικό πνεύμα, η συνεργασία, η αποδοχή του διαφορετικού φύλου και φυσικά η δια βίου άσκηση και η υγεία. Επίσης, στόχος είναι η καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου αυτού ενεργητικά και παραγωγικά για τους μαθητές της συγκεκριμένης βαθμίδας , αλλά και η σύνδεση σχολικού και εξωσχολικού αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των 15 ομάδων έγινε και η σχετική ενημέρωση από τους υπευθύνους του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, την προπονήτρια Δάφνη Δεληγιάννη και τον έφορο Δημήτρη Κυραδενίδη, αναφορικά με τους κανόνες και τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια περίπου ενάμισι μήνα.