Το pregame της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Πανθρακικός (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση θα δώσει ο Πανθρακικός, στην Λιβαδειά αυτή την φορά, και θέλει βαθμούς αν δεν θέλει να αποχαιρετήσει πρόωρα την κατηγορία, απέναντι σε έναν αντιπαλο που δεν έχει γευτεί την νίκη στο 2016, ωστόσο βρίσκεται στην μέση σχεδόν του βαθμολογικού πίνακα.

O «άσφαιρος» μέσα στο 2016 και για πέντε αγωνες Πανθρακικός παίζει από τα τελευταία του χαρτιά στην Βοιωτία απέναντι στον Λεβαδειακό του πρωην προπονητή του Ακη Μάντζιου. Σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι οι Κομοτηναίοι θέλουν να σκοράρουν (τελευταίο γκολ στην νίκη 1-0 με τον Παναθηναικό) και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες εκτός Κομοτηνής όπως στο Περιστέρι (17:15 LIVE ThrakiSportS).

O Πανθρακικός μετά και την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναικού είναι πέντε αγώνες χωρίς νίκη και χωρίς γκολ και μετά τις δυο ήττες “μαχαιριά” από Καλλονή και Πανιώνιο, παραμένει κατω από την ζώνη του υποβιβασμού, προτελευταίος στην βαθμολογία με 13 πόντους, στο -6 απ’ τον Ατρόμητο (αγώνα λιγότερο με Λεβαδειακό) και την Βέροια που έχουν 19 βαθμούς.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Παπαγεωργίου και Ντιγκινί, τον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Φωτάκη, τον Χάρη Ψάλτη, τον Βάλτερ Μπαλούφο και φυσικά τον απόντα για φέτος λόγω τραυματισμού Χρήστο Τζάνη. Ετσι στην Λιβαδειά ταξίδεψαν οι Αθανασιάδης, Τζελέπης, Ζδράβος, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Πεταυράκης, Χρήστου, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο, Μουδούρογλου, Χαβίτο, Χασομέρης, Ιγκόρ, και Νικόλτσης.

Εκτός έδρας ο Πανθρακικός είναι καλύτερος από ότι στην Κομοτηνή (7 βαθμοί εκτός, 6 εντός), έχοντας μια νίκη, 4 ισοπαλιες και 5 ήττες και τέρματα 6-18.

Σε μέτρια κατάσταση βρίσκεται ο Λεβαδειακός που μετά την νίκη έκπληξη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ στα τέλη Δεκέμβρη, στα τεσσερα τελευταία παίχνίδια του έχει μια εντός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή και τρεις ήττες (Ολυμπιακό, Παναθηναικό και Αστέρα Τρίπολης). Ωστόσο με 23 βαθμούς και αγώνα λιγότερο με τον Ατρόμητο στην Λιβαδειάδείχνει άνετος για την συνέχεια

Ο Ακης Μάντζιος πήρε στην αποστολή τους Τσιντώτα, Βερέμκο, Τριποτσέρη, Μανωλά, Γιάχιτς, Τόπι, Μάγκα, Στάθη, Τσουρίκοφ, Μεντί, Μουλόπουλο, Μαχαμάτ, Μίνγκα, Ατζαγκούν, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος, Ντομοφτσίσκι και Μπεν.

Στην φετινή σεζόν ο Λεβαδειακός δεν δείχνει τόσο δυνατός στην έδρα του όσο τα προηγούμενα χρόνια, με μόλις 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, πράγμα που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο πάντα επικίνδυνος στην κόντρα Πανθρακικός.

Στον αγώνα του Πανθρακικού με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία διαιτητής είναι ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Δόση (Αθηνών) και τέταρτο διαιτητή τον Κατσικογιάννη (Ηπείρου).

Αυτή θα είναι η 6η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Πανθρακικό στην Βοιωτία. Στις προηγούμενες 5 φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, ο Πανθρακικός πήρε μια νίκη (0-3 στις 8/10/12), 2 ισοπαλίες και ηττήθηκε 2 φορές με τέρματα 6-7. μάλιστα στα τρια τελευταία του παιχνίδια είναι αήττητος εκεί. Ο αγώνας αρχίζει στις 17.15 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από τη Nova και διαδικτυακά από το ThrakiSportS.