To pregame της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – ΑΟ Ορεστιάδας (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Στην Κυψέλη φιλοξενείται το πρώτο χρονικά παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τους «πράσινους» της Αθήνας να υποδέχονται τους «πράσινους» του Έβρου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έχοντας ψυχολογία από την νίκη του επί του Παμβοχαϊκού με 3-1 που έσπασε το αρνητικό σερί του των πέντε συνεχόμενων ηττών, θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες του και να κλειδώσει την 8άδα αποφεύγοντας τα πλει άουτ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτή τη στιγμή έχει 17 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την ένατη Παναχαική που βρίσκεται στην ζώνη των πλει άουτ.

Απουσίες ή τραυματισμούς δεν έχουν οι Θρακιώτες του Κριστοφ, με τον Δημήτρη Ριζόπουλο να δηλώνει «Μας περιμένει δύσκολος αγώνας. Θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και μακριά από την έδρα μας. Έχουμε καλή ψυχολογία και μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός προερχόμενος από ήττα στην Σύρο με 3-1 θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κρατήσει-αρχικά- την 5η θέση της βαθμολογίας και εν συνεχεία να διεκδικήσει τις όποιες λίγες ελπίδες έχει για την είσοδό του στην 4άδα.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών στο “τριφύλι” και αυτό τον αφήνει αισιόδοξο πως η ομάδα του θα κατακτήσει τη νίκη απέναντι στους εβρίτες όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο Άλβι Σούρδι που παίρνει χρόνο συμμετοχής και κερδίζει την εμπιστοσύνη του μιλώντας για τον αγώνα απέναντι στην Ορεστιάδα τόνισε «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι, από το οποίο δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι ταλαιπωρημένη από το κουραστικό ταξίδι, ωστόσο επιθυμούμε να επιστρέψουμε στις νίκες και καλούμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια των οπαδών μας στην έδρα μας και πραγματοποιώντας ένα καλό αγώνα, θα το καταφέρουμε ώστε να μείνουμε μέσα στο στόχο της εισόδου στην «4άδα».

Από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων η Ορεστιάδα και ο Παναθηναϊκός έχουν αναμετρηθεί 23 φορές για το πρωτάθλημα με τους αθηναϊους να προηγούνται στις νίκες με 16-7. Στην έδρα του Παναθηναϊκού η Ορεστιάδα έχει να νικήσει από το 2003 (νίκη 0-3) έχοντας 2 νίκες σε 11 αγώνες συνολικά.

Διαιτητές της αναμέτρησης στην Κυψέλη θα  είναι οι Μυλωνάκης και Μουλά με επόπτες τους Πικραμένο – Μαριδάκη και  παρατηρητή τον Βασιλειάδη. Όπως προαναφέρθηκε, η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16.00 το απόγευμα στο κλειστό της Κυψέλης, δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη αλλά θα μπορέσετε να παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξή της από το ThrakiSportS.