Τα ξενοδοχεία που προτείνουν οι Πελαργοί στα μέλη τους για την Γενική Συνέλευση Αλεξανδρούπολης

Όπως ήδη έχει γράψει το ThrakiSportS, η ετήσια συνάντηση των Πελαργών και η ΓΣ του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη το τριήμερο 19-21 Φεβρουαρίου 2016.

Για τη διαμονή το Δ.Σ. των Πελαργών ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε ειδικές προσφορές στα παρακάτω ξενοδοχεία, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται πρωινό σε μπουφέ και όλες οι νόμιμες επιβαρύνσεις:

α)  «Thraki Palace Hotel» (http://www.thrakipalace.gr/): Πολυτελές ξενοδοχείο 5*, λίγο έξω από την πόλη, με ατομικό ημερήσιο κόστος διαμονής 25€ σε τρίκλινο, 30€ σε δίκλινο και 55€ σε μονόκλινο δωμάτιο. Επιπλέον, μία είσοδος στο χώρο του Thermal Spa (4 εσωτερικές πισίνες, Jacuzzi, Bio Sauna, Aroma Steam Bath, ποδόλουτρα κ.α.) με κόστος 5€/άτομο.

β) «Athina Hotel» (http://www.thracehotels.gr/po…/hotels/…/athinaalexandroupoli): Οικονομικό ξενοδοχείο επιπέδου 3*, στο κέντρο της πόλης, με ατομικό ημερήσιο κόστος διαμονής 20€ σε τρίκλινο, 25€ σε δίκλινο και 40€ σε μονόκλινο δωμάτιο. Λόγω περιορισμένου αριθμού δωματίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις κρατήσεις.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση των Πελαργών, «όσοι λοιπόν επιθυμείτε να ζήσετε ένα ξένοιαστο τριήμερο με τη μεγαλύτερη μπασκετική παρέα στην Ελλάδα, δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή». Συμμετοχές γίνονται κατά βάση ηλεκτρονικά στο info@pelargoi.gr αλλά και τηλεφωνικά στα μέλη του ΔΣ των Πελαργών. Η προκαταβολή έχει οριστεί στα 30€ ανά άτομο  ενώ η εξόφληση πρέπει να γίνει  μέχρι και την προσεχή Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου με τον ίδιο τρόπο.

«Τέλος, παρακαλούμε να δηλώσετε, εφόσον επιθυμείτε, τον αριθμό θέσεων που ενδεχομένως παραμένουν διαθέσιμες στο όχημά σας, για καλύτερο συντονισμό και οικονομικότερη μετακίνηση όλων των μελών μας», επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους οι Πελαργοί, που επιστρέφουν για την ετήσια Γενική Συνέλευσή τους στον τόπο όπου ουσιαστικά γεννήθηκαν…