Στην Χριστίνα Ρουσσίδου έπεσε το φλουρί της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας!

Στην Εβρίτισσα Χριστίνα Ρουσσίδου, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, έπεσε το φλουρί στην πίτα που κόπηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου στην Αθήνα.

Η Αλεξανδρουπολίτισσα ήταν η τυχερή, βρήκε το φλουρί και δικαιούται πλέον να ζητήσει τον ερχομό ακόμα μεγαλύτερων διοργανώσεων του υγρού στίβου στην πρωτεύουσα του Έβρου. Φτάνει φυσικά το νέο κλειστό κολυμβητήριο να αποκτήσει σύστημα χρονομέτρησης ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι χάρη στην Ρουσσίδου διοργανώθηκαν την προηγούμενη διερία διεθνείς διοργανώσεις τεχνικής αλλά και συγχρονισμένης κολύμβησης, ωστόσο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης που είχε προγραμματιστεί για τον Ιούνιο αφαιρέθηκε από την Αλεξανδρούπολη και κατέληξε στον… Βόλο.

Πλέον, ακόμα κι αν μπει το σύστημα χρονομέτρησης, θα περάσουν τρία χρόνια για να έρθει μεγάλη διοργάνωση στην περιοχή αφού με προγραμματισμό τόσων ετών δουλεύουν οι διεθνείς ομοσπονδίες, δεν αποκλείεται ωστόσο να δούμε σημαντικές ελληνικές διοργανώσεις, ακόμα και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα και έπειτα από τα δημοσιεύματα του ThrakiSportS, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης άρχισε να αναζητά τους πόρους για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και να μην χαθούν άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις από την πόλη του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθουν στην Αλεξανδρούπολη για προολυμπιακή προετοιμασία έλληνες κολυμβητές, όπως έκαναν πέρσι ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Νόρα Δράκου, ή ακόμα και η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών που θα πάει στο Ρίο με στόχο ακόμα και ένα μετάλλιο…