ΕΣΠΕΘΡ: Με επώνυμες παρουσίες η κοπή της πίτας των Αμαζόνων Μαΐστρου (+photos)

Οι Αμαζόνες Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης έκοψαν την πίτα τους για το νέο έτος 2016 σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μεσοβδόμαδα με τιμητικές διακρίσεις και επίσημες παρουσίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου και Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης  Γιάννης Ναϊτίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν.Μακεδονίας Ρίνος Κεμανατζής καθώς και πλήθος γονέων και φίλων της ομάδας.

Το Δ.Σ. του σωματείου τίμησε την ομάδα των Παγκορασίδων, η οποία την περσινή αγωνιστική περίοδο 2014-15 κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα παγκορασίδων στον Έβρο με το απόλυτο 12-0 στις νίκες, καθώς και τους προπονητές της ομάδας για την εξαιρετική προσπάθεια τους στην άρτια εκπαίδευση των αθλητριών.

Τις απονομές των τιμητικών διακρίσεων έκαναν ο Πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Σωτηρίου και ο Ταμίας Κώστας Μπαρής. Την πίτα των Αμαζόνων έκοψε η Γ. Γραμματέας Δέσποινα Δαμπουδάνη και το φλουρί κέρδισε το τμήμα του Μίνι-Βόλεϊ μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και χαράς!

Ο Α.Ο. Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης εύχεται το 2016 να είναι ένα έτος Υγείας με Αθλητικές Επιτυχίες! Δείτε μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση…