Αναβάλλονται οι αγώνες Ροδόπης ’87, Βασίλισσας και ΑΟ Θράκης για τα γυναικεία πρωταθλήματα

Τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούν στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες τα αγροτικά μπλόκα και η απεργία των ναυτεργατών, οδήγησαν την επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ στην απόφαση να αναβάλει τα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής Γυναικών.

«Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου, λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, αποφάσισε τη μετάθεση της 8ης αγωνιστικής του 1ου της Β΄ κατηγορίας Γυναικών για την Κυριακή 6/3/2016.

Επίσης, για τους ίδιους λόγους αποφάσισε τη μετάθεση της 5ης αγωνιστικής του 1ου και του 8ου ομίλου της Γ΄ κατηγορίας Γυναικών για την Κυριακή 21/2/2016», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά τις τρεισίμισι το μεσημέρι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Κατά συνέπεια τα ματς Μεντεκας – Βασίλισσα Θράκης και Ροδόπη ’87 – Βόλος 2004 αναβάλλονται για τις 6 Μαρτίου ενώ η αναμετρηση Πανσερραϊκή – ΑΟ Θράκης για την Γ’ Εθνική που είχε προγραμματιστεί το μεσημέρι της Κυριακής αναβάλλεται για τις 21 Φεβρουαρίου.