Photos: 30 κλικ από την κοπή πίτας των διαιτητών της Ξάνθης και την βράβευση Στεφανίδη

Και συνεχίζω για να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου στην αίθουσα “Σπύρος Καραουλάνης” του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Ξάνθης η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για τους διαιτητές της Ένωσης, ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης η βράβευση του βετεράνου διαιτητή και παλαιό πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης Δημήτρη Στεφανίδη.

Τον αγιασμό πριν την εκδήλωση πραγματοποίησε ο πάτερ Ανέστης που προτού χειροτονηθεί ήταν διαιτητής, ενώ την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης Γιώργος Πανίδης. Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Κηλικιώτης για τους διαιτητές και ο παλιός πρόεδρος  των διαιτητών Δημήτρης Στεφάνιδης. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μετάλλια δόθηκαν στους διαιτητές που μετείχαν στο Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά της Skoda και μεταφέρθηκαν οι ευχαριστίες του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας Περικλή Καλογιάννη για την παρουσία των διαιτητών στις αντίξοες καιρικές συνθήκες  που έγινε το τουρνουά. Επίσης το ασημένιο μετάλλιο πήραν για το γεγονός πως συμπλήρωσαν 10 χρόνια στην διαιτησία οι Σάββας και Κώστας Κωνσταντινίδης, με τον Κώστα μάλιστα να βραβεύεται απο τον πατέρα του και παλαιό διαιτητή της Ένωσης Γιώργο Κωνσταντινίδη.

Από τις πλέον συγκινητικές και ξεχωριστές στιγμές ήταν η βράβευση του Δημήτρη Στεφαίδη για την τεράστια προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης αλλά και την προσφορά του στην διαιτησία. Για την προσφορά του Δημήτρη Κωνσταντινίδη μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, ο τιμ μάνατζερ της Skoda Ξάνθη και παλιός διαιτητής Γιώργος Κασναφέρης, ο βετεράνος διαιτητής και πρώην παρατηρητής Super League Θανάσης Βέλλιος και τα δύο μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης Δημήτρης Σάββογλου και Βέργος Χαλβατζής. Ο κ. Στεφανίδης που ήταν και απο τους τυχερούς της βραδιάς, καθώς κέρδισε και το φλουρί στην μεγάλη πίτα, δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του για την αγάπη που λάμβανε από όλα τα “παιδιά” του. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης και το δώρο του εκδότης της εφημερίδας “ΞΑΝΘΗ Sport” Στέλιου Γιαλαμίδη, που του χάρισε σε πλακέτα το πρώτο φύλλο αγώνα τελικού Κυπέλλου Ξάνθης που διαιτήτευσε ο Δημήτρης Στεφανίδης το 1978.

Παρακάτω να δείτε πλήρες φωτορεπορτάζ απο την κοπή πίτας και τις βραβεύσεις, του Γιώργου Κοτινούδη που πήρε τα μετάλλια της Skoda για το πρωτοχρονιάτικο τουρνουά απο τον Γιώργο Κασναφέρη, την βράβευση των Κώστα και Σάββα Κωνσταντινίδη που συμπλήρωσαν 10 χρόνια στην διαιτησία, την βράβευση του Κώστα απο τον πατέρα του και του Σάββα απο τον πρόεδρο της Ένωσης, και φυσικά τις ειδικές βραβεύσεις στον Δημήτρη Στεφανίδη απο τον πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Πανίδη, τον Δημήτρη Σάββογλου και τον εκδότη της αθλητικής εφημερίδας Στέλιο Γιαλαμίδη.