Photos: 60 κλικ από την «καταδικαστική» ήττα του Πανθρακικού από τον (ψυχωμένο) Πανιώνιο

Αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, όχι απλά δεν κατάφερε να κερδίσει αλλά στο τέλος ηττήθηκε κιόλας ο Πανθρακικός από τον ιδιαίτερα ψυχωμένο Πανιώνιο και βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Η ισοπαλία αυτή δείχνει να αποτελεί την ταφόπλακα στα όποια όνειρα υπήρχαν για παραμονή.

Μάλιστα, αντί να μειωθεί η διαφορά από τους αμέσως από πάνω, μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου είναι δεδομένο ότι θα αυξηθεί, αφού έπειτα από την ισοπαλία που απέσπασε ο Ατρόμητος στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ η σωτηρία βρίσκεται πλέον έξι πόντους μακριά και μάλιστα με τις Skoda Ξάνθη, Ατρόμητο και  Βέροια που βρίσκονται εκεί, να έχουν από ένα ματς λιγότερο.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος πήρε ένα σημαντικό τρίποντο  που τον φέρνει εκ νέου στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ύστερα από τρεις ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και το πανηγύρισε δεόντως, καθώς μπήκε και πάλι σε τροχιά Ευρώπης ξεπερνώντας στην βαθμολογία τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο πρώτο μέρος υπήρχαν λίγες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Οι συνθήκες του αγώνα άλλαξαν στο 76’ όταν ο Ρισβάνης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Μία αντεπίθεση όμως, αρκούσε για τον «ιστορικό» έτσι ώστε να φτάσει στη νίκη, καθώς ο Παπαγεωργίου έδιωξε με το χέρι πάνω στη γραμμή με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να δοθεί πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οικονόμου που με ψυχραιμία ευστόχησε για να δώσει την τεράστια αυτή νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης,  Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Λαδάκης (30′ Μεχία), Ηλιάδης (82′ Νικόλτσης), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (69′ Μάρτινς), Ντιγκινί, Ίγκορ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου,  Ρισβάνης, Τασουλής,  Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος (74′ Μπαργκάν), Βιγιάλμπα (67′ Μασούρας), Μπακασέτας (81′ Τζανδάρης), Καραμάνος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ME ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ PHOTO STORY 60 ΕΙΚΟΝΩΝ