B’ Εθνική: Αγχωτική επικράτηση της Ροδόπης ’87 επί της Καλαμαριάς (+photos)

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

Την πέμπτη νίκη της στο πρωτάθλημα (δευτερη εντός) πέτυχε η Ροδόπη ’87 κερδίζοντας με  3-1 τον Μεντεκα Καλαμαριάς. Συνέχισε έτσι την πολύ καλή φετινή της πορεία.

Οι παίκτριες της Βίκυς περιβολοπούλου μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό όταν η Συμεωνιδη επιασε καλο σουτ, είχαμε ασθενή απόκρουση από την τερματοφύλακα και η Λισγαρα με νεο σουτ έγραψε το 1-0.

Στο 11′ σουτ της Πατερακη εδιωξε ωραια η γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και στο 20′ η Πανιδου έπιασε καλο σουτ, που πέρασε λιγο αουτ. Στη συνέεχεια οι γηπεδουχες είχαν φλύαρη υπεροχήκαι δεν κατάφεραν να μεγαλώσουν το σκορ.

Κάπως έτσι, στο 41ο λεπτό η Ασημάκη εκτέλεσε κόρνερ και η Κυριακοπουλου με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, στην μοναδική ευκαιρία των φιλοξενουμενων στο παιχνίδι. Στο 43′ σε κόρνερ της Κατσαρου, απο το σημείο του πενάλτι η Πατερακη έπιασε αέρα και κάπως έτσι οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή της Καλαμαριάς δυσκολεψε τις παικτριες της Ροδοπης που δε μπορουσανε να διασπασουν το τείχος της αμυνας. Οι αλλαγες της Περιβολοπουλου εφεραν όμως στο τέλος αποτέλεσμα.

Η ίδια η Περιβολοπούλου στο 84′ ανέλαβε την εκτέλεση του φαουλ που κέρδισε η ομάδα και γνωρίζοντας καλά την τέχνη, έγραψε το 2-1. Στο 87′ σε σέντρα της Πατερακη, η Μαχλά στην προσπάθεια να διώξει έγραψε με αυτογκολ το 3-1.

Στο 90′ η Ασημακη περασε και την Βαδαση και σε κενη εστία έπιασε το χλιαρό πλασέ, όμως πάνω στην γραμμή η Γιαμπούρη… σαν τερματοφυλακας έδιωξε με τα πόδια σωτήρια.

Διαιτητής ήταν ο  Ψωμοπουλος με βοηθούς τους Γιαπιτζογλου και Δεδανακης της ΕΠΣ Καβαλας.

ΡΟΔΟΠΗ ’87: Βαδαση, Κουφου, Κατσαρου (60′ Περιβολοπούλου), Γιαμπούρη, Συμεωνίδη, Ζαχαρια, Λισγαρα (80′ Μανια), Πανιδου, Σωκρατους, Τερζιδου, Πατερακη (46′ Κατερινη).

ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Ψάλτη, Προύντζου (10′ Ασημωνη), Κλεπουσιωτου, Μοσχοβουδη, Τσαραμανιδου, Μαχλά, Κυριακοπούλου, Λαζαρίδου, Κεχαγιά, Βουκουρεσλή, Κανανη.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ THRAKISPORTS