Παρουσιάστηκε ο Πασχαλάκης από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την αποδέσμευση από Πανθρακικό

Οι πληροφορίες που μετέδωσε το πρωί και το ThrakiSportS επιβεβαιώθηκαν και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανακοινώθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα ως αντικαταστάτης του Μάρκου Βελλίδη.

Μάλιστα, παραχωρήθηκε από τον Πανθρακικό με ελεύθερη μεταγραφή, κάτι που σημαίνει ότι δεν διεκδίκησε χρήματα η ομάδα της Κομοτηνής σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο του Πασχαλάκη για την προσφορά του στην ομάδα και τον τρόπο που χειρίστηκε ακόμα και την περίπτωση αυτής της μεταγραφής του.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για τα δυόμισι επόμενα χρόνια. Ο 27χρονος τερματοφύλακας κατέγραψε 6 συμμετοχές (4 στο πρωτάθλημα – 2 στο Κύπελλο) την τρέχουσα σεζόν με τον Πανθρακικό, στον οποίο βρέθηκε  από τον Ιανουάριο του 2014.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας δυόμιση ετών με τον εικοσιεξάχρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης του δήλωσε στο pasgiannina.gr:
“Είναι τιμή μου που ανήκω πλέον κι εγώ στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο είναι μεγάλη χαρά και συνάμα μεγάλη ευθύνη. Είναι μια πρόκληση για μένα ο ΠΑΣ, μιας και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σε αυτή τη θέση αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα δουλέψω με τον κ. Τσελιόπουλο, γιατί γνωρίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, στον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο και στους προπονητές της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ στον Σύλλογο αυτό
».

H ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ Πανθρακικός: «Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την παραχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον ΠΑΣ Γιάννινα».