Ο… μοναδικός οπαδός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που ακολούθησε την αποστολή στην Σερβία

Ο Πέτρος Κατσίμας ήταν ο… μοναδικός οπαδός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που πανηγύρισε στη σερβική έδρα τη νίκη της εβρίτικης ομάδας στο πρώτο ματς της φάσης των 16 του Τσάλεντζ Καπ με την Σπάρτακ Λίγκ.

Περίπου 60 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι, στην μικρή πόλη Ούμπ, ο «ηρωϊκός» οπαδός της θρακιώτικης ομάδας, που παρά το χιόνι ακολούθησε την αποστολή της ομάδας,  “κέρδισε” με την τρέλα και την αγάπη του για τον Εθνικό  ακόμη και τους περίπου 450 φίλους της Σπάρτακ Λίγκ, που έφυγαν από το Sports Hall Ub με “κατεβασμένα κεφάλια”.

Πρόκειται για τον άτυπο πρόεδρο της «Λέσχης Φίλων Εθνικός Αλεξανδρούπολης Volleyball Team», που όπως αναφέρει σε εκτενές του αφιέρωμα το VolleyPlanet, «αν και μόνος του στην κερκίδα, παρά το… άγχος του πρώτου ευρωπαϊκού ταξιδιού με την ομάδα και την αγωνία των δύο πρώτων σετ, με τη συμπαράσταση και το χειροκρότημα του έδινε… παλμό στην εξέδρα».

Παράλληλα ,φρόντιζε να ενημερώνει για την εξέλιξη-σκορ του αγώνα τους φίλους της ομάδας στην πατρίδα με τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες που “ανέβαζε”, ως επαγγελματίας ανταποκριτής, στην σελίδα της Λέσχης στο facebook και αποτέλεσαν και πηγή πρωτογενούς ενημέρωσης και για το ThrakiSportS όπως και για τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Εδώ και μερικά χρόνια ο Πέτρος Κατσίμας, που στη φωτό διακρίνεται χαμογελαστός μέσα στο αεροπλάνο με το οποίο ταξίδεψε η ομάδα σε… «σέλφι» με τον Φόγιερ που κάνει το σήμα της νίκης,  βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα, την έχει ακολουθήσει σε εκτός έδρας ματς στην Ελλάδα αλλά ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε ταξίδι στην Ευρώπη.

«Το “κοντέρ” του στα ταξίδια του Εθνικού, βρέξει-χιονίσει,  έχει… γράψει πολλά χιλιόμετρα πανηγυρίζοντας πολλές και σημαντικές επιτυχίες», επισημαίνει το VolleyPlanet στο μίνι αφιέρωμά του, προσθέτοντας ότι «πέρα από την ηθική του συμπαράσταση στην ομάδα, ο επικεφαλής- εμπνευστής της παρέας που δημιούργησε την Λέσχη Φίλων Βολεϊ Εθνικού, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς βοηθάει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και υλικά τους “ακρίτες” του Μουστακίδη».

Θυμίζουμε ότι με τα έσοδα των ημερολογίων 2016 που εκδόθηκαν από τη Λέσχη Φίλων Εθνικός Αλεξανδρούπολης Volleyball Team,  συγκεντρώθηκαν δώρα και δωροεπιταγές που μοιράστηκαν στις γιορτές στους παίκτες. Επίσης πρόσφατα παρέδωσαν βιταμίνες, ηλεκτρολύτες, νερά για την προπόνηση και γραφική ύλη για τα γραφεία του Εθνικού,  “αγαθά” που η συνολική τους αξία ξεπερνάει τα 200 ευρώ!