Το pregame της αναβληθείσας αναμέτρησης Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ (19:30, LIVE ThrakiSportS)

Στις 19:30 στα Πηγάδια διεξάγεται η αναμέτρηση Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ, με την οποία θα ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τον αγώνα που δεν διεξήχθη στις 3 Ιανουαρίου εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης και του άσπρου πέπλου που κάλυψε το γήπεδο των Πηγαδίων.

Οι συνθήκες τέλεσης του αγώνα δεν θα είναι οι καλύτερες, ειδικά με το κρύο που αναμένεται τσουχτερό, ωστόσο κίνδυνος νέας αναβολής δεν υπάρχει. Το ματς έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες, με την Ξάνθη να θέλει να ξεφύγει από τα κάτω στρώματα της βαθμολογίας προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες και τον ΠΑΟΚ να θέλει να διατηρηθεί στα επάνω, διεκδικώντας την δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έχει προετοιμάσει για αυτό το παιχνίδι ο Ραζβάν Λουτσέσκου την ομάδα της Ξάνθης. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ο Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του η οποία είναι και πάλι ελλιπής, αφού δεν υπολογίζονται οι Μακ, Μαλεζάς, Σκόνδρας, αλλά και ο τιμωρημένος Κάτσε.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα στην Τούμπα, ωστόσο μεταξύ τους έχουν μια παράδοση καλών αγώνων, συνήθως και με αρκετά τέρματα. Η διοίκηση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη έχει ανακοινώσει ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια του αναβληθέντος αγώνα, για όσους τα είχαν προμηθευτεί, ενώ φυσικά συνεχίζεται η προπώληση και έξω από το γήπεδο.

Υπεμνθυμίζεται πάντως ότι με απόφαση της Αστυνομίας έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ, θα υπάρχει πάντως ανοιχτή κερκίδα για τους φιλοξενούμενους όπως έγινε και στα εντός έδρας παιχνίδια της Ξάνθης με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ