Photos: 20 κλικ από το δείπνο Πανόπουλου στην Skoda Ξάνθη, χωρίς τον ίδιο αλλά με θηράματά του από το Δέλτα του Έβρου

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Le Chalet,που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια το δείπνο που παρέθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος σε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, προσωπικό της ομάδας και τους δημοσιογράφους και μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης. Με τον ίδιο ωστόσο να απουσιάζει απο το τραπέζι

Σε ένα πολύ καλό κλίμα οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για πολλά ποδοσφαιρικά θέματα κι όχι μόνο, με το μενού να περιλαμβάνει πάπιες και αγριοχηνες από το κυνήγι του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου στο Δέλτα του Έβρου. Ήταν μία διαφορετική και ευχάριστη βραδιά ανάμεσα στις προπονήσεις της ξανθιώτικης ομάδας που θέλει το Σάββατο να κερδίσει για 4η φορά φέτος και να ανέβει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Πέρα απο τον μεγαλομέτοχο απόντες απο το τραπέζι ήταν ο Αντώνης Ράνος που ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Κύπρο οπού θα παραχωρηθεί δανεικός στον Άρη Λεμεσού αλλά και ο Γιάννης Ζαραδούκας.