Αποκλειστικό: Αυτούς ψήφισε ο Τόρο ως αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος για την «Χρυσή Μπάλα»

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την απουσία των ψήφων του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος Βασίλη Τοροσίδη και του ομοσπονδιακού προπονητή Μίκαελ Σκίμπε από την λίστα με όσους έχουν ψηφίσει για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, o πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης σχολίασε στο Sport24, που έσπευσε να τον ρωτήσει για το θέμα. “Μου κάνει εντύπωση αυτό που μου λέτε. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Δεν υπάρχει λόγος να μην έχει ψηφίσει ο προπονητής ή ο αρχηγός μας. Τώρα που μου το λέτε, θα το διερευνήσω εγώ προσωπικά, για να μάθω τι έχει συμβεί“, ήταν η απάντηση του (έκπληκτου όπως αναφέρει η ιστοσελίδα) Γκιρτζίκη.

Το ThrakiSportS απευθύνθηκε αμέσως στον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος απάντησε κατηγορηματικά ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος συμμετείχε κανονικά στην διαδικασία της  ψηφοφορίας, όπως και ο ομοσπονδιακός προπονητής. «Εγω και ο προπονητής ψηφίσαμε κανονικα. Εγω ψήφισα κανονικα όταν ήμασταν στο Λουξεμβούργο μια μέρα πριν το φιλικό εκεί», απάντησε ο Τόρο.

Το γεγονός  επιβεβαιώνουν άπαντες από το επιτελείο της Εθνικής Ομάδας και την ΕΠΟ, στους οποίους επίσης απευθύνθηκε το ThrakiSportS αλλά και άλλα μέσα ενημέρωσης, που αναζητούν απαντήσεις για το θέμα. Ξεκάθαρα λοιπόν, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι ο Βασίλης Τοροσίδης ψήφισε και η αιτία της απουσίας του ονόματός του από την σχετική λίστα μόνο στον ίδιο δεν πρέπει να αναζητείται.

Όσο για το τι ψήφισε; Όπως μας είπε ο Τόρο, με κάθε επιφύλαξη ωστόσο, καθώς έχουν περάσει και δυο μήνες από τότε, την πρώτη επιλογή (δηλαδή πέντε πόντους) ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής την έδωσε στον τελικό νικητή Λιονέλ Μέσι, την δεύτερη επιλογή (δηλαδή τρεις πόντους) στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την τρίτη επιλογή (έναν πόντο) στον βέλγο μεσοεπιθετικό της Τσέλσι Εντέν Αζάρ.

Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί πάντως με τις ελληνικές ψήφους των Τοροσίδη και Σκίμπε για την «Χρυσή Μπάλα» και γιατί είναι εξαφανισμένες από το επίσημο έγγραφο της FIFA. Θα ξεκαθαρίσει δηλαδή αν πρόκειται για λάθος της FIFA ή αν χάθηκαν κατά τη… μεταφορά τους από το Λουξεμβούργο μέσω Αθήνας στην Ζυρίχη, όπου έχει την έδρα της η Παγκόσμια Ομοσπονδία, καθώς και αν φυσικά προσμετρήθηκαν για την ανάδειξη του τελικού αποτελέσματος ή όχι.

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΣΚΙΜΠΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ