Το έστρωσε στα Πηγάδια, αλλά σε ύφεση τα φαινόμενα! Δείτε εικόνες από το Skoda Xanthi Arena…

Όπως έχει συμβεί και στην  πόλη της Ξάνθης, ένα λευκός μανδύας έχει αρχίσει να σκεπάζει και τον αγωνιστικό χώρο στο Skoda Xanthi Arena.

Ωστόσο, με βάση την κατάσταση που επικρατούσε στις 11.00 το πρωί,  το “στρώμα” του χιονιού δεν είναι ακόμα μεγάλο και δεν καθιστά αδύνατη την διεξαγωγή της αναμέτρησης, δεδομένου ότι το χόρτο στο γήπεδο των Πηγαδίων είναι καλό και τα συστήματα κάτω από αυτό λειτουργούν ιδανικά, ενώ το φαινόμενο της χιονόπτωσης έδειχνε εκείνη την ώρα σε ύφεση.

Θεωρείται σίγουρο ότι αν ξεκινούσε το πρωί το παιχνίδι και με αυτήν την κατάσταση, έπειτα και από τις παρεμβάσεις που λογικά θα υπάρξουν από τους ανθρώπους της Skoda, η αναμέτρηση θα διεξαγόταν κανονικά, έστω και ενδεχομένως με κόκκινη μπάλα. Ωστόσο οι προβλέψεις της ΕΜΥ δεν είναι ενθαρρυντικές για τις επόμενες ώρες.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να περιμένουμε ως τις 17:15 που είναι η προγραμματισμένη ώρα έναρξης για να δούμε αν η κατάσταση διαφοροποιηθεί προς το χειρότερο. Οι δυο ομάδες και οι διαιτητές θα πρέπει πάντως να δώσουν κανονικά το παρών στο γήπεδο. Αν πάντως διεξαχθεί το ματς, σίγουρα δεν θα έχουν εύκολη αποστολή ούτε οι ποδοσφαιριστές του Ραζβαν Λουτσέσκου ούτε του Ιγκόρ Τούντορ.

Πάντως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζει φωτογραφίες με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έξι ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ματς, χωρίς να προβαίνει σε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο…

 width=

 width=