LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ (οριστική αναβολή)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS όλες τις προκαταρκτικές ενέργειες για την διεξαγωγή του αγώνα Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Super League και φυσικά την μετάδοση του αγώνα, εφόσον αυτός διεξαχθεί…

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι και καλή χρονιά! Πρεμιέρα για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, πρεμιέρα και για το 2016 για Ξάνθη και ΠΑΟΚ αλλά και ποδαρικό με… χιόνι, που καθιστά αμφίβολη την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Θα είμαστε μαζί τις επόμενες ώρες μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις και φυσικά την μετάδοση του ματς, εφόσον αυτό διεξαχθεί.

Ωρα 14:48 Βρισκόμαστε περίπου δυόμισι ώρες πριν την επίσημη και η διεξαγωγή του βρίσκεται ακόμη στον “αέρα”.

Ωρα 14:51 Απο αργά το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησε να χιονίζει στην Ξάνθη, και απο το πρωί ήταν ορατό σε όλα τα σημεία της πόλης. Χαρακτηριστικότερη η φωτογραφία απο την κεντρική πλατεία της Ξάνθης που είδατε στο ρεπορτάζ του ThrakiSportS ΕΔΩ

Ωρα 14:55 Τα πρώτα δείγματα για πιθανή αναβολή πέρα από το σχετικό ρεπορτάζ της σελίδας μας, ήρθαν και απο την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατάσταση του αγωνιστική χώρου του” Skoda Xanthi Arena”, που μπορείτε να θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 14:58 Πέρα όμως απο την Ξάνθη έντονη χιονόπτωση έχουμε και σε όλη την Θράκη, δείτε ΕΔΩ

Ωρα 15:02 Μπορεί όλοι στην Ξάνθη να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ όμως δεν ξέχασε τον Γκοχούρι, δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ

Ωρα 15:05 Πολύ δύσκολα θα γίνει το παιχνίδι, καθώς η συνεχής χιονόπτωση έχουν επιβαρύνει πολύ τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου όπως μπορείτε να δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 15:12 Πριν καν αναβληθεί το παιχνίδι ήδη έχουν ξεκινήσει να ακούγονται ημερομηνίες για πιθανή διεξαγωγή του αγώνα(20 Ιανουαρίου)! Σε λίγα λεπτά θα βγει ο διαιτητής της αναμέτρησης Τάσος Παπαπέτρου να ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο, και αν αυτός πληρεί τις προϋποθέσεις για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ωρα 15:17 Δεν βοηθά καθόλου ο καιρός, καθώς έχουμε έντονη χιονόπτωση και οι μετεωρολογικές προβλέψεις μιλάνε για ακόμη εντονότερη κατάσταση στην διάρκεια της ημέρας.

Ωρα 15:24 Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League άνοιξε με τρία παιχνίδια. Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 4-0 τον Πανθρακικό, ενώ νίκες γηπεδούχων είχαμε και στα άλλα δύο ματς, με τον ΠΑΣ να κερδίζει με 2-0 την Βέροια στα Γιάννενα, ενώ στην Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής κέρδισε με 3-0 την Καλλονή.

Ωρα 15:29 Σε αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 15:00 η ΑΕΚ με τέρμα του Μπαρμπόσα ανοίγει το σκορ και παίρνει το προβάδισμα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά

Ωρα 15:33 Κανονικά διεξάγεται τούτη την ώρα το Πρωτοχρωνιάτικο τουρνούα της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Πηγάδια, δείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 15:38 Με δεύτερο γκολ του Μπαρμπόσα η ΑΕΚ κάνει δύο τα τέρματα της και προηγείται με 2-0 επί του Πλατανιά στα Χανιά.

Ωρα 15:45  Βγήκε πριν λίγο ο διαιτητής για έναν πρώτο έλεγχο του αγωνιστικού χώρου και μάλλον δεν έδειχνε και πολύ ικανοποιημένος. θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Ωρα 15:59  Ξαναβγήκε ο διαιτητής και έχουμε σύμφωνα με πλκηροφορίες του ThrakiSportS οριστική αναβολή – και μάλιστα το ματς ΔΕΝ θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα καθώς ο ΠΑΟΚ έχει αγώνα για το Κύπελλο την Τετάρτη.

Ωρα 16:05  Το ρεπορτάζ του ThrakiSportS για την οριστική αναβολή και τις πρώτες πληροφορίες για το πότε θα διεξαχθεί με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:08  Ο κ. Βεζυρτζής από την πλευρά του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί.

Ωρα 16:12  Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπαδημητρίου δήλωσε πριν λίγο στο συνδρομητικό κανάλι: «Έγινε από την πλευρά μας κάθε δυνατή προσπάθεια. Αύριο δεν μπορεί να γίνει το ματς γιατί παίζει κύπελλο ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη. Από εμάς έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά με τον Θεό δεν μπορούμε να τα βάλουμε. Από την στιγμή που είναι αυτές οι καιρικές συνθήκες, θα ακολουθήσουμε τον ΚΑΠ και ο αγώνας θα αναβληθεί».

Ωρα 16:20  Την ώρα πάντως που στο Skoda Xanthi Arena οδηγείται σε οριστική αναβολή το ματς Ξάνθης – ΠΑΟΚ, στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων, ακριβώς από δίπλα, παίζεται ποδόσφαιρο και μάλιστα από ανήλικους παίκτες, καθώς ξεκίνησε κανονικά το Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά που διοργανώνει η Skoda, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες και το ρεπορτάζ του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:27  Νωρίτερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ το έριξαν στον… χιονοπόλεμο, πλέον όμως έχουν επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας και επιστρέφουν σύμφωνα με πληροφορίες στην Θεσσαλονίκη. Στα Πηγάδια έμεινε μόνον ο αρχηγός Κλάους Αθανασιάδης για να υπογράψει το φύλλο αγώνος.

Ωρα 16:35  Ο λόγος που δεν διεξάγεται αύριο το ματς είναι γιατί έχει αλλαξει ο ΚΑΠ. Πλέον δεν προβλέπει  48 ώρες αλλά δύο πλήρεις ημέρες να μεσολαβούν μεταξύ ενός ματς και ενός άλλου, χωρίς να συνυπολογίζονται οι ημέρες τέλεσης των δύο αγώνων, ενώ επιπροσθέτως ορίζει ότι αν μετά την αναβολή ενός ματς, την επόμενη μέρα δημιουργείται ζήτημα με το επόμενο προγραμματισμένο ματς τότε πάμε σε οριστική αναβολή.

Ωρα 16:43  Υπενθυμίζεται ότι πέρσι, επίσης αρχές της χρονιάς, όχι για χιόνια αλλά για βροχές, είχε αναβληθεί το ματς Πανθρακικού – ΟΦΗ για το κύπελλο στις 21 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη. Διεξήχθη κανονικά την επομένη, Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 3.00 το μεσημέρι αλλά δυο μέρες μετά, Σάββατο 24 Ιανουαρίου, ο Πανθρακικός ξαναέπαιξε στο ίδιο βαρύ γήπεδο με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα. Όμως ο αγώνας αυτός άρχιζε στις 17:15 και επετράπη η τέλεση και των δυο αναμετρήσεων γιατί ακριβώς τότε προβλέπονταν 48 ώρες (και στην προκειμένη περίπτωση μεσολαβούσαν από την λήξη του ενός και την έναρξη του άλλου ακριβώς 48 ώρες και… περίπου 20 λεπτά.

Ωρα 16:48  Πάντως τα προβλήματα είναι αρκετά στην Ξάνθη, αφού πέρα από την αναβολή υπάρχουν και άλλα ζητήματα εξαιτίας του χιονιά, λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:52  Στο μεταξύ στην Κρήτη δεν έχουν τέτοια προβλήματα και ο αγώνας του Πλατανιά με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε κανονικά με νίκη με 3-0 για την αθηναϊκή ομάδα.

Ωρα 16:59  Στις 17:15 πέρα από το ματς Ξάνθης – ΠΑΟΚ που δεν θα γίνει έχει προγραμματιστεί και η αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ατρόμητος, αλλά και η διεξαγωγή αυτού του αγώνα τίθερταθι σε αμφιβολία αυτήν την στιγμή.

Ωρα 17:05  Μια πολύ δυνατή βροχόπτωση πριν την αναμέτρηση έκανε πολύ βαρύ τον αγωνιστικό χώρο και σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους, εκτιμάται ότι δύσκολα θα ξεκινήσει και αυτό το παιχνίδι.

Ωρα 17:17  Στα Πηγάδια κλείνει πλέον το φύλλο αγώνος όπως ενημερώνει ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης και παλαίμαχος διαιτητής Γιώργος Κασναφέρης. Ο αγώνας Ξάνθη – ΠΑΟΚ αναβάλλεται για ημερομηνία που θα ορίσει η Λίγκα, βάσει ΚΑΠ πάει την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη και βάσει της κοινής λογικής αλλά και όσων διαρρέουν οι ιθύνοντες των δύο ομάδων, μάλλον θα οριστεί για τις 20 Ιανουαρίου.

Ωρα 17:33  Οριστική αναβολή και στην Λειβαδιά. Ο διαιτητής του αγώνα, Ιωάννης Δελφάκης έκρινε πως το παιχνίδι δύσκολα μπορεί να γίνει. Περίμενε για το τυπικό και 15 λεπτά και αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης που είναι και αυτή οριστική, αφού υπάρχουν ματς για το Κύπελλο και κατά συνέπεια οδηγείται και αυτό το ματς μάλλον για τις 20 Ιανουαρίου.

Ωρα 17:45  Πέφτει σιγά σιγά το σκοτάδι στα Πηγάδια, όπως και παντού. Συνοψίζουμε. Ο αγώνας Ξάνθη – ΠΑΟΚ αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Αναβλήθηκε και το Λεβαδειακός -Ατρόμητος, όχι λόγω χιονιά αλλά λόγω βροχής. Στην Κρητη η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Πλατανιά, ενώ δίπλα από το Skoda Arena, στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων, ξεκίνησε κανονικά παρά το λευκό τοπί το πρωτοχρονιάτικο τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνει η Skoda Ξάνθη με συμμετοχή ομάδων από όλη την Βόρειο Ελλάδα.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, μείνετε όμως στο ThrakiSportS καθώς  η ενημέρωση συνεχίζεται…